– Slik jeg ser det, er han ikke ferdig ennå. Det er veldig mye han fremdeles må gjøre. Eleven er der ute, hun er et av hans hovedmål. Will sier «jeg kan fremdeles føle ham», så jeg tror det er en forbindelse der som jeg gjerne ser utforsket, forteller Campbell til Vanity Fair.

Men alt er opp til «Stranger Things»-skaperne Matt og Ross Duffer, som ifølge Vecna-skuespilleren har en skisse klar for femte sesong og hvordan de ønsker den skal bli.

Jamie Campbell Bower på premieren for fjerde sesong av «Stranger Things» i mai, der han gjør entré som monsteret Vecna. I 2013 var han å se i Harald Schwartz' film «Skyggejegerne: Demonenes by», og han har også spilt vampyr i «Twilight» og trollmannen Grindelwald» i «Harry Potter og Dødstalismanene». Foto: AP

Mange lurer på om Netflix-serien skal gjøre en «Game of Thrones» og drepe en rekke av karakterene i sin siste sesong. Også Millie Bobby Brown, som spiller Eleven, har hintet om at de er «for mange».

– For meg som Vecna og Henry, så er alle drapene nødvendige. Som skuespiller og som karakteren ser jeg mening i alle som må gå, og det er fælt. Som fan synes jeg det er hjerteskjærende. Men jeg vet ikke hva de kommer til å gjøre, sier han om Duffer-brødrenes planer for den avsluttende sesongen.

Jamie Campbell Bower kaller innspillingen av «Stranger Things», der Vecna dukket opp i sesong nummer fire, for «litt av en reise» – og hvor godt det var da serien omsider hadde premiere og han kunne snakke om det.

– Så kom en følelse av at jeg holdt på å tørne. Jeg trengte å roe meg og gjenfinne bakkekontakten, fordi jeg følte meg i fyr og flamme. Så jeg mediterte masse og gjenfant balansen. Så ble det på en måte normalen.

– Slik jeg ser det, er han ikke ferdig ennå. Det er veldig mye han fremdeles må gjøre. Eleven er der ute, hun er et av hans hovedmål, sier Jamie Campbell Bower (t.h.) som spiller Vecna, her med Millie Bobby Brown som Eleven. Foto: Netflix

En av de tingene han setter størst pris på, er hvor bredt ut strømmeserien når. Som når noen ruller ned bilvinduet på rødt lys og sier «fantastisk arbeid» til ham. Også baristaene på hans lokale Starbucks heier på Campbell Bower, selv om han bedyrer overfor bladet at de ikke skriver «Vecna» på koppen hans. Et av de mest populære «Stranger Things»-memene som har dukket opp, er når han i monsterkostyme står og drikker fra en Starbucks-kopp.

– Du kan ikke stoppe internett, konstaterer Jamie Campbell Bower.