Torsdag 29. oktober

Thea Hjelmeland kommer til Brukar/Blæst. Utestedet skriver at hun er en av landets mest interessante stemmer innenfor sjangerkryssende popmusikk. Under Øyafestivalen imponerte hun publikum og P3 rullet terningkast fem. Du kan se Hjelmeland klokken 21.00.

Lik trd.by på Facebook

Fredag 30. oktober

Som vanlig er det flust med filmer som har premiere på fredag. To animasjonsfilmer og en splitter ny Bond-film står på kinoplanen på fredag. Spesielt sistnevnte har vi høye forventinger til. Her kan du lese anmeldelsen!

Daniel Craig i James Bond-filmen Spectre. Foto: filmweb

Fjorden Baby! Har konsert på Samfundet. Siden 2009 har der vært et av Norges mest kritikerroste band og på fredag klokken 22.00 kan du se de live på Klubben.

Lørdag 31. oktober

UuhUHuh, det er Halloween! Og det er en rekke Halloween-arrangementer du kan slenge deg med på. Så finn frem kostymet ditt og kos deg ute på byen sammen med fullt av vampyrer og hekser.

Her finner du 10 tips til billige Halloween-kostymer

Foto: ntb scanpix

Hvis du heller har lyst til å ta et slag kort, så starter midtnorsk mesterskap i poker på lørdag. Mesterskapet foregår på Thon Hotel Prinsen.

Søndag 1. november

I rekken av spesielle mesterskap, så er det NM i kanin på søndag. I Autronicahallen kommer det rundt 800 kaniner i alle former og farger. De spretne pelsdottene skal konkurrere i hopping og utstilling.

På tampen av dagen kan du jo se gullguttene i RBK møte Haugesund på Lerkendal. Kampen går for øvrig på TV2 og TV2 sumo.

Finner du ikke noe du liker? Her får du en fullstendig oversikt over hva du kan gjøre i helga!

God hælg!