Torsdag 3. desember

En av de største hiphop-produsentene gjennom tidene, Pete Rock, tar turen til Familien på torsdag. Konserten klokken 22.00 og amerikaneren har med seg nordlendingen Dekstra Large som support.

Fredag 4. desember

Stage Dolls og Return spiller jula inn på Byscenen. Return fyller 30 år og Stage Dolls er aktuell med ny låt - slik blir det fest av. Konserten begynner klokken 21.00, og er selvsagt utsolgt. De spiller samme sted også på lørdag, den konserten er også utsolgt.

Lattergallaen i Olavshallen er derimot ikke utsolgt. Fra klokken 19.00 kan du le jula inn med blant annet Johan Golden, Stian Blipp og Jon Niklas Rønning.

Lørdag 5. desember

Mer humor i Olavshallen. De drøye karene i Honningsvågsrevyen skal ramse opp tabulagte kroppsdeler i deres ferske show: "Ja takk, edle deler".

Om det blir litt for grovt, så kan du jo heller få deg litt julestemning i Vår Frue kirke. Der spiller Embla og Kammerkoret Aurum førjulskonsert klokken 18.00.

Søndag 6. desember

Lyst til å bli ferdig med julehandelen i helga? Da kan du gjøre siste innspurt på søndag, flere av byens kjøpesenter holder dørene åpne.

Om det blir for stress, så kan du heller slappe av med en god film på kino. Kanskje Snoopy og Charlie Brown, som fikk terningkast fem av adressa.no, kan være noe for deg?

Fant du ikke noe som passet deg? Her får du en fullstendig oversikt