Sykkelauksjon

Hvor: Trøndelag Bilhjelp på Sluppen

Når: Torsdag klokka 17.00

Det er tid for høstens sykkelauksjoner, og den første arrangert av Trøndelag Bilhjelp er nå på torsdag. Visning av syklene starter klokka 16, auksjonen klokka 17. Les mer på trd.events.

Seinsommer 2020

Hvor: Kultursenteret Isak

Når: Torsdag og fredag, dørene åpner klokka 15.00

Etter en merkelig vår og sommer ønsker Isak å feire seinsommeren. Ungsom opptil 20 år inviteres til tre helger med musikk og opplevelser, der det .13. og 14. august blir festival på uteplassen med musikk og mat. Les mer på trd.events.

Recycle bruktsalg

Hvor: Det gamle posthuset i Dronningens gate

Når: Torsdag (16-18), fredag (16-18) og lørdag (12-15)

Her kan du gjøre bruktkupp i helga! Foto: Christine Schefte

Lyst på noe nytt, fint, flott som ikke koster skjorta, og samtidig er godt for miljøet? På bruksalget finner du alt fra klær, sko, vesker, tilbehør og annet utstyr som fortjener et nytt hjem. Les mer på trd.events.

Kickoff: Trykkeriet Scene

Hvor: Olav Tryggvasons gate 5

Når: Torsdag til lørdag

Trykkeriet scene åpner på Folkets hus, der Avant Garden holdt til tidligere. På bildet: Emil Husby, Martine Utne, Anna Bergman, Ole Fredrik Wannebo. Foto: Rune Petter Ness

Trykkeriet Scene åpner offisielt dørene denne helga! På kveldstid åpner de dørene for voksne, med improteater, klubb, konserter og standup på programmet.

På dagtid har de denne helga program for barn og familier, med blant annet teaterforestillinger og konserter for hele familien. Les mer på Facebook!

Artist in residence

Hvor: Palmehaven, Britannia

Når: Fredag og lørdag

Herborg Kråkevik sjekker inn på Britannia og i Palmehaven denne helga. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix

Denne sommeren inviterer Palmehaven til en serie med sommerkonserter med artister hver uke. Denne helga er det Herborg Kråkevik som flytter inn på Britannia - les mer på trd.events.

Byttemarked

Hvor: Lager11

Når: Fredag (16-20), lørdag (12-16) og søndag (12-16)

Hos Lager11 kan du bytte fra deg ting du ikke lenger vil ha, til ting du heller vil ha med deg hjem. Foto: Rune Petter Ness

Drikk, spis og bytt! Ta en opprydding i klesskapet, bli kvitt klær du ikke bruker, og bytt dem i noe du har lyst på! Ut fra antall plagg får du bonger som byttes inn i klær andre har tatt med seg - les mer på trd.events.

Trondheim Open

Hvor: Lade Idrettsanlegg

Når: Lørdag og søndag

I helga kommer flere av de beste sandvolleyballspillerne til Lade. Foto: Illustrasjons Glen Musk

Trondheim Open på Lade vil samle de fleste av de beste sandvolleyballspillerne i Norge. Les mer på Facebook.

Planteutstilling på Ringve

Hvor: Ringe botaniske hage

Når: Søndag klokka 11.00 til 15.00

Dra på planteutstilling! Foto: Ivar Mølsknes

Som tidligere år blir det flere planteauksjoner og publikum vil få anledning til å kåre årets flotteste pelargonia og årets flotteste fuchsia.Det vil også bli salg av kaffe og kaker, tombola, salg av gjødning og utstyr og medlemmer som selger fuchsia og pelargonia som de har dyrket fram selv. Les mer på Facebook.