Torsdag 23. juni

Er du singel? Kanskje får du en strike i kjærlighetslivet når Singeltreffen møtes på Centrum bowling klokken 19.00. Bare pass på at du ikke får en split, det kan være umulig å gjøre noe med.

Korsvikaspillet Håkon + Knark har premiere på torsdag klokken 18.00, og beskrives som en bloddryppende historie om Norge, gudstro, lojalitet og dødelig kjærlighet. Fin kombinasjon der, altså. Hvis du ikke har tid på torsdag, så kan du også få med deg forestillingen på fredag, lørdag og søndag.

Og så må vi ikke glemme av at det er St. Hans i dag. Her kan du lese mer om feiringa på Sverresborg.

Følg trd.by på Facebook

Fredag 24. juni

Denne dagen kan du se hva dyrene gjør når de er hjemme alene. Filmen «Kjæledyrenes hemmelige liv» har nemlig premiere. Om du heller vil drukne i tårer, så kan du jo heller se «Et helt halvt år». Hvis du foretrekker å skrike av frykt, kan du jo se «The Conjuring 2». Hvis du tør.

Lørdag 25. juni

Lørdag kan du oppleve de fremste talentene innenfor dans, musikk, teater, film, foto og mye, mye mer. Det er nemlig UKM-festival i Olavshallen klokken 12.30.

Fotball-EM er tilbake i full sving etter en kort pause. Lørdag spilles de første åttendedelsfinalene, og hvis du vil være litt sosial mens du ser kampene, så viser disse utestedene hvert eneste minutt av mesterskapet.

Søndag 26. juni

Søndag er det bruktmarked på Kafé Skuret. De skriver at det er fire veldig forskjellige, men veldig flotte frøkner som står bak salget. De lover i tillegg god stemning og vafler.

Hvis du har hatt en stressende helg, så kan du forhåpentligvis finne roen i Vår Frue gate. Der skal det være et gratisarrangement som heter MusikkMeditasjon. Arrangørene skriver at det blir en avslappende kveld med beroligende og frigjørende yogamusikk. Seansen starter klokken 17.00.

Trenger du hjelp til å velge hva du skal gjøre? Denne appen hjelper deg med vanskelige avgjørelser

Finner du ikke noe som passer for deg? Her får du oversikt over alt som skjer i Trondheim!