25. desember

Kinoene i byen åpner 1. juledag og det er faktisk flere filmer som har premiere på denne dagen. Blant annet Joy, med Jennifer Lawrence og Robert De Niro i hovedrollene, og actionfilmen Point Break. Så da kan du jo glemme jula i noen timer i kinosetet.

Det finnes flere måter å glemme jula på - mange av utestedene åpner også dørene på kvelden.

26. desember

Vinter og sneeeei. Dårlig med vinter her i byen, men du kan alltids låne deg et par skøyter og late som vi lever i et winter wonderland på den nye skøytebanen i Midtbyen.

Selv om det er lite snø, så er det heller ikke direkte varmt heller. Ta turen til Pirbadet og lat som om du er i et varmere strøk.

2. juledag blir også regnet som en av de største utedagene i året. Kanskje du treffer noen kjentfolk ute på byen om kvelden?

27. desember

Man blir ALDRI for gammel for vitensenteret. Og fra tredje juledag arrangerer de et eget romjulsprogram. Da kan du høre teorier om julestjernen, være med på vitenverksted og se et vitenshow om nyttår og fyrverkeri.

Du kan også få med deg Motorpsycho-utstillinga "Supersonic Scientists" på Rockheim på søndag. Dørene åpner klokken 11.00.

Da gjenstår det bare å si: God jul og ta vare på hverandre!

For flere arrangementer, så kan du ta en kikk her!