I dag har Pstereo sluppet tre nye band, Sondre Justad, Black Moon Circle og Beach Slang. I tillegg ble det tidligere i år klart at Astrid S, Bendik, Thurston Moore Band og headliner Sigur Rós også skal stå på Pstereo-scenen i 2016.

Lik trd.by på Facebook

Det største trekkplasteret av de tre er utvilsomt Sondre Justad fra Lofoten. Hans siste plate «Riv i hjertet» har fått mye radiotid og sist han var i Trondheim smeltet han mange ungpikehjerter med sine ærlige tekster og fengende melodier.

Fullt hus

Tidligere i høst var han booket til å opptre på Klubben på Samfundet. Konserten ble imidlertid kjapt flyttet til Storsalen som følge av en ekstrem pågang fra utallige, konserthungrige publikummere som ville overvære popartistens tilstedeværelse på scenen.

- Vi er veldig glade over å kunne annonsere Sondre Justad til Pstereo, for det som blir hans eneste konsert i Trondheim neste sommer. Han er en komet i norsk musikksammenheng, og jeg tror vi må helt tilbake til begynnelsen av 2000- tallet for å se et lignende fenomen i Norge, forteller bookingansvarlig Kim Aasli og refererer til Kaizers Orchestra.

Sondre Justad spilte for fullt hus på Samfundet i høst.

Sondre Justad skal spille på hovedscenen torsdag 18. august.

Black Moon Circle beskrives som en ellevill cocktail av riff og spacerock, og Philadelphia-kvartetten Beach Slang serverer det Pstereo omtaler som herlig gitarrock med innslag av nostalgi.

Denne artisten fikk terningkast 6 på Pstereo i år. Nå kommer hun tilbake til Trondheim.

Beach Slang
Black Moon Circle