Torsdag 10.mars

Er du glad i film er dette virkelig helga di. Kosmorama startet på tirsdag og arrangeres frem til søndag. Finner du ikke en film du kan se her, da er du nok veldig kresen på filmvalg.

Er du mer i musikkens verden så kan Samfundet være kvelden for deg. Susanne Sundfør har konsert i Storsalen. Sundfør fikk virkelig internasjonal oppmerksomhet i fjor da hennes album ”Ten Love Songs” kom ut. Blant annet britiske The Guardian roste artisten og ga henne 5 av 5 da de anmeldte albumet.

Sundfør spiller både torsdag og fredag, men har du ikke billett vil du nok slite med å komme inn, for arrangementene er nemlig utsolgt.

Susanne Sundfør på Pstereo i 2015. Foto: finn egil walther

Lik trd.by på Facebook!

Fredag 11. mars

Det er mars på kalenderen, men likevel har du mulighet til å se klassikeren ”Singin’ in the Rain” utendørs i Kongens gate allmenning. Kosmorama står bak arrangementet og filmen starter klokken 19.00. Så da er det bare å håpe på finvær. Om ikke: det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Dramafilmen ”Carol” har norgespremiere fredag. Filmen var nominert til seks Oscar, og har Cate Blanchett i hovedrollen. En annen film som har premiere i dag er J.J Abrams Sci-Fi-film ”10 Cloverfield Lane”.

Lørdag 12. mars

Dette er dagen alle fotballfrelste trøndere har krysset av i kalenderen. Rosenborgs jakt på gull nummer 24. i Tippeligaen starter borte mot Odd i Skien. Finn frem supporterutstyret! Her kan du forresten lese om den nye RBK-drakten.

Mike Jensen, Pål André Helland og Jonas Svensson i den nye RBK-trøya. Foto: pressefoto

Tidligere i uka skrev vi om Allan Hagen (25) fra Trondheim som lever av å være magiker. Han arrangerer sitt show ”En lang historie: Kort” på et hemmelig sted i Trondheim. Kjøper du billett vil du få veibeskrivelse på hvor du skal.

Søndag 13. mars

Finværet ser ut til å holde litt til. Søndager er alltid de perfekte dagene å ta med venner, samboere og familie ut på skitur. Sjekk ut fem fine turer her!

Fant du ikke noe du likte? Sjekk ut en enda større oversikt her!