Fredrik Holm i Rekom kaller søndagens fest for et «Take over party», likt de arrangementene som har vært i henholdsvis Danmark og Sverige etter Justin Biebers opptredener der. Det betyr at Biebers egen DJ vil ta over utestedet, og spille et eksklusivt show for de heldige som har sikret seg billett. Fredag kveld var det rundt 80 ordinære billetter igjen til etterfesten på The Mint.

– Vi anslår å være helt utsolgt i løpet av kvelden eller morgendagen, sier Holm.

Fredrik Holm sier han og resten av gjengen på The Mint gleder seg til søndag. Foto: Privat

Ble kontaktet direkte

Ifølge Holm har James’ opptreden på utestedet vært fokuspunkt de siste ukene.

– Vi har hatt dette på gang en liten stund nå, og det har vært vårt fokuspunkt de siste ukene. Det har vært en god del «prepp» for at alt skal klaffe, sier Holm.

– Hvordan ble det slik at Biebers egen DJ spiller hos dere?

– Jeg ble kontaktet direkte ettersom de ønsket gjøre det samme i Trondheim som de har gjort i andre byer, forteller Holm.

Tay James har vært Justin Biebers DJ de siste ti årene og har selv postet hyppig på sine sosiale medier om livet på turne. I et innlegg fra konserten i Århus har han beskrevet det som en «drøm som går i oppfyllelse». En bit av denne drømmen blir nå for 400 heldige fans.

Foto: Tay James

Lover fest – men kan ikke love Bieber

Nå gleder Holm og resten av gjengen på The Mint seg til det som han selv beskriver som en fantastisk artig kveld på jobb.

– Vi selger også et begrenset antall billetter slik at det ikke blir ubehagelig trangt på dansegulvet. Vi lover derimot GOD stemning når DJ-ene starter sine sett, sier Holm.

– Hva med Justin Bieber selv?

– Det jeg kan fortelle er at vi har fått beskjed om å holde av bord til crew og gjengen rundt Bieber. Jeg har gitt de nummeret mitt i tilfelle de dukker opp, svarer Holm og legger til

– Så det blir ingen lydløsmodus på mobilen den kvelden.