Torsdag 14. januar

Et nytt semester er i gang, og det må selvsagt feires! På Studio 26 er det Back to school-party, og ifølge Facebook er det over 1400 personer som er interesserte i ta turen dit.

Om du er en punk, så kan du ta turen til Familien. Der skal skatepunk-bandet Ripoff, som er inspirert av NOFX, The Offspring og Bad Religion, hamre løs. Konserten starter klokken 22.00.

Fredag 15. januar

Som vanlig er det kino-bonanza på fredag. Fire filmer har premiere denne dagen, blant annet Creed og den norske storfilmen Gullkysten. Tarantino byr også på gladvold med "The Hateful Eight".

Kurt Russell og Samuel L. Jackson som rivaliserende dusørjegre i «The Hateful Eight». Foto: ANDREW COOPER;SMPSP

Har du lyst på en innovativ fredagskveld, så kan du ta turen til Vitensenteret. Fra klokken 18.00 inviterer de til en avslappa fredagskveld med blant annet vitenshow, åpneutstillinger og morsomme aktiviteter. Målgruppen er studenter og voksne, og det er gratis inngang.

Lørdag 16. januar

Har du fått skøytedilla i vinter? Da har Sør-Trøndelag Ishockeykrets et morsomt opplegg for deg! På fire av uteisbanene skal breddeklubbene i kretsen arrangere løkkehockey-dag. Der blir det blant annet hinderløyper, løkkehockey og servering. Arrangementet finner sted på Tonstadbanen, Myra på Byåsen, Hørlockbanen på Charlottenlund og Rosenborgbanen.

Trondheim har 55 skøytebaner. Dette er Finalebanen ved St. Olavs Hospital. Foto: frank lervik

Visste du at Trondheim har 55 skøytebaner? Her får du oversikten!

A-laget, med selveste Store P i spissen, tar turen til Brukbar/Blæst på lørdag. Konserten starter klokken 21.00 melder arrangøren.

Søndag 17. januar

Det er mange som har savnet snøen i vinter, men ifølge adressa.no skal det komme lave ned i helga. Da kan du jo bruke hviledagen til å ta frem skiene, lage snømenn eller ta deg en aketur.

Fant du ikke noe som passer for deg? Her får du en komplett oversikt

GOD HÆLG!