Utelivsserien vår lever i beste velgående, etter at vi forrige uke snakket med Kim André Flataune hos Le Bistro. Noe som forøvrig endte med at «Trondheim toppet hele driten» hos Badesken på Instagram:

Flataune ville utfordre Wassim Ibrahim Khatib hos Taqueros til å komme med sine ville historier fra bransjen denne uka!

Hvor jobber du nå, og hvilken stilling har du?

- Taqueros i mellomveien, på Buran, der jeg er barsjef.

Hva gjør du når du ikke jobber på utestedet?

- Jeg har vært så heldig å bli kjent med flere utrolige mennesker i området, både gjennom Taqueros og restaurantmiljøet i Trondheim generelt. Når jeg ikke er på jobb, tar jeg gjerne en øl med en god venn, eller nyter mitt eget selskap.

Hva er den beste låta du hører når du er ute på byen selv?

- Jeg er ikke typen som drar på byen, men jeg blir alltid glad om «Across the 110th Street» kommer på i en lokal, hyggelig bar.

Hva bestiller du aldri når du er ute?

- Hvis jeg er ute, unngår jeg Jägermeister på alle bekostninger.

Hva er det sjukeste du har opplevd at en gjest har gjort?

- Da jeg jobbet i Libanon, kom det inn en nonchalant bedreviter som prøvde å utklassere meg i å lage drinker. Jeg har jobbet som bartender i flere år, så jeg kan mine oppskrifter, og min alkohol. Gjesten spurte kvalmt om å få et glass «liquid cocain». Jeg svarte «sorry, jeg er tom for kokain i kveld». Han endret bestillingen sin.

(Liquid cocain er en drink med peppermynte, goldschlagger og Jägermaister).

Hva burde gjester tenke på, revurdere eller unngå å gjøre når de er på restaurant eller på byen?

- Ikke putt snus på bordene, bare plis. Det er motbydelig. Snusjuice på bordene? Nei takk! Og ikke vandre inn på kjøkkenet/baren, alle som har jobbet i restaurantbransjen vet hva jeg prater om her. Det er komisk i ettertid, men ikke når Mattilsynet kommer og det står en sjonglerende full gjest i baren.

Om du kunne ha festet med tre kjendiser, hvilke som helst, død eller levende – hvem ville det vært?

- Kjent eller ikke, livet er en fest og om du har en tittel på navnet eller ei betyr ikke noe for meg. Jeg vil heller feste med mennesker jeg bryr meg om. Livet er for kort.

Hvem i utelivsbransjen vil du utfordre til å svare på disse spørsmålene neste gang?

- Marius på Mellomveien pub.