Tidligere i år åpnet spisestedet Melt dørene på Sirkus Shopping, som spesialiserer seg på «grilled cheese».

Én av dem som står bak Melt er Cielo-gründer Mats Paulsen, og han forklarte litt nærmere til trd.by hva konseptet går ut på:

- Vi skal ha sesongens råvarer til dipper og sauser. Hele konseptet vil få et nordisk preg i utseendet, og det er veldig trendy. Det er et stort poeng med "grilled cheese", det vil være gode oster og spenstig fyll, forklarte Paulsen til trd.by i sommer.

I tillegg til å ha lokaler på Sirkus Shopping, så har de også en food truck som har rullet rundt i Trondheim gater.

- Det har gått i ett siden vi kom med ideen om Melt. Både spisestedet og ikke minst food trucken har blitt tatt godt imot, og god omsetning, sier Paulsen.

Nå ruller de sørover. Nærmere bestemt Oslo.

Følg trd.by på Facebook

Popper opp i Oslo

- Det er travle dager. Vi fikk tilbud om lokale på Aker Brygge i forrige uke. Seks dager etter vi skrev under kontrakten, åpner vi dørene på Aker Brygge, sier Paulsen.

Den nye Melt-sjappa er en pop up-variant, men han håper at konseptet skal smelte seg fast i hovedstaden.

- Etter planen skal vi stå der ut desember. Hvis det går som vi håper, forlenger vi kontrakten og gjør restauranten permanent, sier Paulsen.

- Hva er det dere håper på, da?

- At vi har nok kunder og god omsetning. Og at vi får gode tilbakemeldinger på det vi gjør, svarer Paulsen.

Nå har denne sushibaren åpnet ved Torget

Ønsker å utvide konseptet

Og han tror at de skal klare å overbevise.

- Dette konseptet er en trend som er på vei inn, og vi ønsker å være offensive. Vi har satt oss ganske ambisiøse mål fremover, sier Paulsen.

Hvis ting går som planlagt for Paulsen og resten av Melt-gjengen blir 2017 minst like travelt som 2016.

- Vi har som mål om å åpne to nye avdelinger i Trondheim i løpet av neste år, i tillegg til flere lokaler i Oslo. Vi ønsker også å utvide konseptet, kanskje en restaurant på bakkeplan med en utvidet meny og alkoholservering, sier Paulsen.

SUSHI: Slik er nye Sabrura på Bakklandet

Denne nye restauranten åpner på Lade og Byåsen