Det har vært ei unormalt kort uke, og snart er det helg igjen. Vi gir deg tipsene til hva du kan finne på i Trondheim i helga:

Følg trd.by på Facebook

Torsdag

Det er "Open Mic" på Ila Brannstasjon. Flere komikere tar turen for å få publikum til å le, og har du lyst til å prøve deg med en vits eller to er dette kvelden! Fra klokken 18.00.

Elephant9 gjester Byscenen i kveld, og ifølge arrangementet er det et «musikalsk monster man knapt har sett sidestykke til». Fra klokken 20.00.

Her er tipsene til deg som er sent ute med å skaffe sommerjobb

Fredag

Paradise-Nina feirer bursdagen sin på Nattergalen, og ifølge arrangementet er det åpent hus. Flere deltakere fra årets Paradise kommer, og Aksel & Hef skal ha livekonsert. Fra klokken 23.00.

Kafé Skuret har 60-tallsfest, og bandet «Past Masters» spiller både Beatles, The Who og flere kjente band fra tiåret. Fra klokken 20.00.

Fikse-dag i helga? Slik gjør du sykkelen din vårklar selv

Lørdag

Diskoteket arrangerer «Frekk & Freidig». Ifølge arrangementbeskrivelsen er det «er klubben som tar rumperisting, dype knebøy og hoftevrikking på alvor». Fra klokken 23.00.

Det er Ravnkloadag på lørdag. Det vil bli marked, musikk og underholdning på hele området. Fra klokken 11.00.

Selv om ikke været er det beste, skal likevel Bispehaugen Ungdomskorps sørge for vårstemning ved å holde vårkonsert på Torvet på lørdag. Fra klokken 12.00.

I Nonnegata 25 blir det vinylmarked. Har du gamle vinyler du vil bytte kan du ta med disse, eventuelt kan du kjøpe. Fra klokken 12.00.

Søndag

Hvorfor ikke starte formiddagen med litt god, gammeldags loppis? Det blir loppemarked i Ila fra klokken 12.00.

Stand-up-komiker Jimmy Carr kommer til Trondheim og Olavshallen med arrangementet som så fint kalles "Funny Business". De lover et show som er «stappfullt av vitser og frekt og fornærmende». Fra klokken 19.00.

Søndagskjæreste? Søndag klokken 22 er det beste tidspunktet å sjekke på nett