Vi beveger oss videre i barrunden vår, etter at Staffan Karlsson på Café 3B utfordret Lasse Berg Storvik til å være nestemann ut!

- Hvor jobber du nå, og hvilken stilling har du?

Jeg jobber på Scandic Nidelven som bartender.

- Hva gjør du når du ikke jobber i baren?

Når jeg ikke er bak baren, er jeg som regel på motsatt side av disken og ser etter inspirasjon, eller for å nyte livet. Har blitt informert om at jeg eier en sofa som jeg tenkte å benytte meg litt av fremover.

- Hva er den beste låta du hører når du er ute på byen selv?

Når det kommer til musikk på utesteder går det meste greit. Foretrekker lydnivå som tilsier at en samtale kan holdes gående uten at man må hyle. Men jeg blir ekstremt glad når jeg hører Elvis på anlegget.

- Hva bestiller du aldri når du er ute?

Jeg holder meg konsekvent unna drinker med energidrikke. Drinker som er døpt etter kjernefysiske bomber er vel også lurt å hoppe over.

- Hva er det sjukeste du har opplevd at en gjest har gjort?

Er mange gode historier å velge fra. Ønsker å være litt varsom med å henge ut noen, så den heftigste historien må man nesten komme innom baren for å høre. Men gjesten som satt med bordpynten i hånda og drakk febrilsk fra, var jo litt festlig. Sto en urørt mojito rett ved siden av. Vedkommende ble anbefalt å ta med seg planten på rommet.

- Om du kunne ha festet med tre kjendiser, hvilke som helst, død eller levende – hvem ville det vært?

Elvis Presley, Scalett Johansson og James Hetfield.

Berg Storvik kunne tenkt seg en fest med Elvis Presley, Scarlett Johansson og James Hetfield! Foto: Collage/Privat/AP/Reuters

- Hvem i utelivsbransjen vil du utfordre til å svare på disse spørsmålene neste gang?

Emil Børjesson på Sot får bli nestemann.

Er det noe som engasjerer deg ekstra mye? Skriv til oss! Send debattinnlegg til trd.by@adresseavisen.no