Ekstremværet Tor er på vei mot Trøndelag, men det stopper ikke aktivitetene som Trondheim har å by på i helga.

Her er åtte ting du kan gjøre mens det blåser som verst:

Torsdag 28. januar

Warlocks, rap-heltene fra 90-tallet, kommer til Familien i kveld. Vil du høre klassikere som "Takin' ova" og "City Soldier", så må du ta turen dit i 22-tiden.

Kortfilmfestivalen Minimalen durer og går hele helga, og her kan du få med deg flerfoldige norske, nordiske og internasjonale kortfilmer. Her finner du programmet for festivalen.

I kveld er det også klart fo Midt-Norges største prisutdelingsshow - Ut-Awards! Det skal deles ut hele 15 priser - blant annet byens beste kaffe, restauranter og årets kulturpersonlighet. I tillegg blir det fire artistinnslag, som til nå er hemmeligholdt. Vil du finne ut mer, så kan du følge med på adressa.no Der får du direkteoppdateringer og TV-innslag fra folkefesten.

Fredag 29. januar

Kristopher Schau og resten av hundene i The Dogs skal rocke på Familien på fredag. Little Steven fra Lillyhammer mente at The Dogs laget årets beste låt i 2015, og høstet solide terningkast over hele landet. Konserten starter klokken 22.00.

Gutta på toppen: Steve Carell og Ryan Gosling spiller økonomer som så finanskrisen komme i 2008 i Oscar-nominerte «The Big Short». Foto: JAAP BUITENDIJK

Hele sju filmer har premiere på fredag. Vi anbefaler dere til å ta en kikk på adressa.nos filmanmeldelser for skille klinten fra hveten.

Lørdag 30. januar

Det er ikke bare adressa.no som hyller Trondheim i helga. Natt&Dag skal dele ut Trondheimsprisen på lørdag. Det hele skjer på Brukbar/Blæst klokken 19.00.

Hvis du vil ha litt action i helga, så kan du få med deg Norges-cup i kickboksing i Trondheim spektrum. Der skal norges beste utøvere i blant annet fullkontakt og lettkontakt måle krefter. Det foregår både lørdag og søndag fra klokken 11.00.

Søndag 31. januar

Foto: ntb scanpix

Gratis-konsert med Moddi og noen gjesteartister, er det noe for deg? Da kan du ta turen til Trondheim folkebibliotek klokken 16.00.

Fant du ikke noe som passer for deg? Da kan du besøke denne siden, der får du en fullstendig oversikt.

GOD HÆLG!