Snart helg! Skal du trene, feste eller spise god mat? Kanskje du ikke har peiling på hva du skal finne på i Trondheim denne helga? Da kan det være verdt å ta en titt på disse arrangementene for å få litt inspirasjon.

Åpning av Trondheim Pride

Hvor: Onkel Svanhild

Når: Fredag

Det blir ingen parade i år på grunn av korona-situasjonen, men Trondheim Pride steller i stand festival likevel! Bilde fra Trondheim Pride Parade 2019. Foto: Roar Blåsmo-Falnes

Trondheim Pride arrangeres 4. 13. september i år. Fredag denne uka er det åpning av festivalen på Onkel Svanhild med taler og godsaker. Ina Hauk er leder for årets festival, og har tidligere fortalt Trd.by at årets Trondheim Pride blir annerledes enn tidligere år.

Du kan lese mer om det her:

Gateloppis på Svartlamoen

Hvor: Svartlamoen

Når: Lørdag

Lørdag er det duket for loppis i en av Trondheims mest fargerike bydeler – med salg av klær, sko, interiør og nips – for å nevne noe!

Eventyrhelg

Hvor: Sverresborg

Når: Lørdag

Her er det duket for eventyrhelg! Foto: Sindre Vartdal

På Trøndelag Folkemuseum er det duket for eventyrhelg! På Facebook-eventet skriver de at det er gjemt flere hundre sjokolade-gullmynter rundt omkring på hele museet. Kanskje en morsom aktivitet hvis du har en liten, eventyrlysten en?

Pop up-galleri

Hvor: Fjordgata

Når: Lørdag

I helga er det åpning av pop up-galleri i Fjordgata. Fem kunstnere fra Galleri Paletten har gått sammen og skal ha utstillingen hele september.

Vinylfredag

Hvor: Samfundet

Når: Fredag

Studentersamfundet i Trondhjem arrangerer et nytt konsept - nemlig vinylfredag! Foto: Christine Schefte

Klubbstyret på Samfundet har startet et nytt konsept for Samfundets medlemmer – nemlig vinylfredag! Her inviteres det til Storsalen for sakkosekk-sitting og platelytting.