Husk å følg trd.by på Facebook!

1. SOL

Ja, den fortjener ett eget punkt. Sola er her, og gradestokken viser endelig et tosifret tall. Noe som betyr at du faktisk ikke trenger å med boblejakka når sola forsvinner.

2. Uteserveringene er fulle

Uteserveringen har åpnet, og både Solsiden og Bakklandet er overfylt av folk som drikker utepils og slikker til seg sola.

3. Bruktrekka Bryggemarked åpner igjen

8. mai åpner endelig Bruktrekka i Kjøpmannsgata, noe som er et sikkert tegn på at bartebyen

4. Smilende trøndere

Det er ikke til å legge skjul på at sol gjør noe med folk. Folk har kommet ut av vinterdvalen, og alle du ser er i godt humør og smiler.

5. Eksamenstid

Når sola titter frem frister det vel egentlig ikke å sitte inne på en svett lesesal å lese, og du skulle vel ønske at du hadde vært flinkere til å fordele lesingen hele semesteret. Men hold ut, det blir enda bedre å nyte godværet når du er ferdig!

6. Korps i gatene

Det er kanskje irriterende å bli vekt av et høyt spetakkel på søndags morgen når hodet dunker som verst. Men det i alle fall et sikkert tegn på at 17. mai er rett rundt hjørnet, og hva er vel bedre enn det?

7. Russetid

Vi er allerede i mai, og gatene florerer av gutter og jenter i røde bukser. Har du startet på russekort-samlingen for i år? ;-)

8. Strendene gjøres klar

Når snøen endelig er borte, titter andre ulumskheter som søppel opp. Grønn Ungdom i Trondheim har tatt tak i dette, og arrangerte strandryddedag for å få trønderne til å være med å klargjøre de fine strendene til sommerbruk.