Torsdag 20. august

Dette blir en helg som uten tvil blir preget av Pstereo-festivalen. Og det hele blir sparket i gang med Sondre Lerche som står på scenen på Samfundet klokken 22.00.

Torsdagen blir rundet av med Hønefoss' største gangster-rapper og Facebook-fenomen, Mads Veslelia. Han skal også herje på Samfundet, konserten starter 23.30.

Fredag 21. august

På fredag starter Pstereo for fullt. Kvelden på Marinen byr blant annet på Matoma, Susanne Sundfør og Yelawolf.

Trd.by kommer til å følge livet på Marinen tett. Hvis du ser noen forfjamsede folk med trd.by-skjorter - rop ut! Og så kan du gjerne tagge dine pstereo-bilder med #trdby, da blir vi kjempeglad.

Hvis du ikke fikk nok gangster-rap på torsdag, så kan du få mer i film-form. Straight Outta Compton, som tar for seg Dr. Dre og resten av gutta i rap-gruppa N.W.A vei til berømmelse, har premiere på fredag.

Lørdag 22. august

Pstereo ruller videre på lørdag. Da skal blant annet Spidergawd, Ida Jenshus, La Roux og Band Of Horses rocke Marinen.

Hvis du ikke har billett kan jo du kanskje hive deg på Bølgen. Norges første katastrofefilm har førpremiere på Nova på lørdag.

Bølgen kommer: Krostoffer Joner prøver å redde nabokona fra tsunamien som velter inn over Geiranger etter at fjellet har rast i «Bølgen». Foto: fantefilm fiksjon

Søndag 23. august

Ja, sommeren er her for fullt. Selv om det nærmer seg september. Vi i trd.by anbefaler deg til å lade batteriene i solsteiken. Gå en tur, legg deg i parken, ta en utepils, bad - anything! Nyt sola mens du kan! Før du aner ordet av det er det vinter.

Finner du ikke noe som passer for deg? Sjekk her for flere arrangement i Trondheim i helga!

Har vi glemt noe? Tips oss på: trdby@adresseavisen.no

Da gjenstår det bare å si - riktig god hælg! :)