1. Sommer i Trondheim

Er Trondheim noen gang vakrere enn på sommeren? Vi tror ikke det! Festivaltid, sommerferie og sol er den perfekte oppskriften på ekte trøndersk sommer. Vi kan nesten ikke vente!

Følg trd.by på Facebook!

2. Pstereo

Astrid S under Pstereofestivalen i 2016. Foto: Finn Walther

Pstereofestivalen i år var fylt med gode artister og strålende sommervær, og vi regner med at neste år blir like storslagent. Vi gleder oss allerede!

BENDIK: - Jeg trodde vi aldri kom til å bli booket på Pstereo igjen

Disse fem artistene er klare for Pstereo

3. Starmus

Vitenskaps- og musikkfestivalen skal være i Trondheim neste år. Selveste Stephen Hawking kommer som en av foredragsholderne, samt mange flere. Dette blir kult!

Dette er de mest populære Google-søkene i 2016

4. ISFiT

Den internasjonale studentfestivalen som det også kalles. Neste år er den tilbake, og da kommer blant annet Veronica Maggio og Kid Astray. Temaet for 2017 er diskriminering, et svært viktig tema!

Avslutter skisesongen i Åre med musikkfestival

5. UKA

David Guetta var spilte på UKA i 2011. Foto: Rune Petter Ness

Oktober 2017 er UKA i gang igjen! Tidligere har de hatt artister som Muse, Pussycat Dolls, 50 Cent og Röyksopp. Vi kan bare se for oss at neste år blir konge!

Slik gikk det med de trønderske Paradise-deltakerne

6. Konserter på Samfundet

Neste år byr på flere konserter på kjære Samfundet, og allerede er noen artister sluppet. Blant annet kommer Tomine Harket & Unge Ferrari, Lemaitre og Daniel Kvammen.

Sherlock sesong fire og andre nyheter på Netflix i januar

7. Trondheim Calling

ARY spilte på Trondheim Calling i 2016. Foto: Kristian Helgesen

Artistene til neste års festival er sluppet, og vi ser navn som Sondre Lerche, Elsa & Emilie, Frøder og Amanda Tenfjord på programmet, samt mange, mange flere unge, lovende artister. Dette blir ei februarhelg fylt med mye god musikk!

8. Heidis Bier Bar

Det har vært mye diskusjon etter at Brukbar/Blæst gikk konkurs, og da det ble bestemt at oktober-konseptet Heidis bier bar skal overta. Vi sier bare: don't knock it 'till'you've tried it. Vi er spente på å se hvordan det blir, og gleder oss til åpningen (som er litt usikkert ennå når blir..).

Fra nyttår må du vise ID for å ta sol

9. Trondheimsnatt

Hvem gleder seg vel ikke til en kveld fylt med søte, trønderske toner? Åge Aleksandersen & Sambandet har med seg Trondheim Symfoniorkester til neste år.

10. Rosenborg

Pål André Helland og Jonas Svensson feiret cupfinalegullet i år. Foto: Glen Musk

Det blir kanskje vanskelig å toppe dette året, men vi gleder oss like mye hvert år!

11. Skam-Noora på Trøndelag teater

For en liten stund siden ble det klart at Josefine Frida Pettersen, som spiller Noora i Skam, skal spille Samantha Fox på teater neste år i stykket «Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen».

12. Russetid (og eksruss)

Russetiden i mai, som kickstarter med eksrussefest, er jo alltid en slager. Det ser ut til at mange drømmer om å være russ en gang igjen, og en gang i året får man oppleve det.

Dette så vi mest på Youtube i 2016

13. World Cup i Granåsen

I mars er det klart for World Cup i Granåsen igjen, og vi gleder oss til å følge med!

Slik gjennomfører du shoppestopp

14. Trondheim pride

Foto: Helene Mariussen

Skam har virkelig satt fokus på temaet i sesong tre, og kanskje blir nettopp neste års pride større enn noensinne.

15. Anno

Serien som er spilt inn i Trondheim, og skal skildre hvordan livet var i 1537, kommer i 2017. Gjett om vi gleder oss til å se den da!

Treningstips: - Dumt å gå ut kanonhardt i januar og miste motivasjonen i mars

16. Skolestart

Det er alltid like gøy å se at gatene fylles opp med ferske studenter etter sommeren. Fulle av forventninger, og spente som aldri før. Vi kjenner oss vel alle igjen!

Veronica Maggio gjester Trondheim

17. Ny Skam-sesong!

Foto: NRK

NRK har bekreftet at den fjerde sesongen av Skam kommer til våren, og da er vi veldig nysgjerrige på hvem som skal bli hovedpersonen etter Isak!

«Skam» solgt til USA