Torsdag

Tidligere Idol-deltaker Martine Rygvold har har sluppet ei ny låt som heter «Tall». I kveld skal hun ha slippfest på Kafé Skuret, og starter klokken 20.00.

Litterært Kollektiv arrangerer i disse dager festivalen «Ugress». Torsdag kan du få med deg Paneldebatt om «Skam» eller få med deg et litt annerledes scenekonsept med lesing av tekster, dagbøker og poesi. Fra klokken 18.00.

Følg trd.by på Facebook

Fredag

På fredag er det kulturnatt, der du kan velge mellom 150 ulike arrangement. For eksempel kan du få omvisning på E.C. Dahls bryggeri, pole dance-kurs eller vibrerende underholdning på Kondomeriet. Det hele starter klokken 16.00.

Under Trondheim Pride er det mulighet for å være med på drag-workshop. Det er Brittany Fierce som står for sminkekurset, og det starter 18.00.

QUIZ: Hva kan du egentlig om Pride?

Lørdag

På lørdag kan du få sjekket sykkelen din gratis på Bakklandet. Det er Miljøpakken og Syklistenes Landsforening som arrangerer, og de står der fra 12.00.

Bispehaugen skole har storloppis i helga, og her kan du kjøpe alt fra møbler til klær og smånips. Det foregår både på lørdag og søndag fra 11.00.

Den store happeningen under Trondheim Pride foregår på lørdag, da paraden kjøres i gang. Klokken 12.00 går mennesker kledd i alle regnbuens farger fra Solsiden.

Sjekk bildene fra Pride-paraden i fjor!

På lørdag er det badekarpadling over Nidelven, der studenter i førsteklasse på NTNU skal seile over elva med egenlagde båter. Det blir både show og konkurranser, og det starter klokken 12.00.

Du kan spare over 2 500 kroner i året ved å velge riktig kaffesjappe i Trondheim

Søndag

Rosenborg møter Start på Lerkendal denne søndagen. Ballen sparkes fra 20.00.

Trenger du å roe ned etter ei lang uke? På søndag er det workshop med MediYoga for å finne «indre ro, glede og energi». Det starter 11.00.

10 gode grunner til å gå på stadion