Været, stemningen, folkene og musikken. Vi har snakket meg et knippe festivalgjengere og latt de kaste vår flotte rosa terning for å bedømme hva de synes om festivalen.

Kanskje ikke overraskende på en helg som dette når Trondheim bader i solskinn, er det utelukkende et flertall øyer som har blitt har kastet.

Terningkast 5

Nina Solum (24) og Nathalie Sjaastad (23) mener årets festival helt klart fortjener en femmer på terningen.

- Susanne Sundfør og Matoma er mine favoritter så langt og de leverte utrolig bra. Også er maten her fantastisk! For å nå helt opp til sekseren må alt gå på skinner lørdag kveld også.

Terningkast 6

Silje Reisz (36), Ingvild Skorve (28), Kerry Agustsson (31) er overhodet ikke i tvil. Årets Pstereo fortjener egentlig en syver på terningen.

- Dette er bare magisk. Musikken er topp, stemningen er fantastisk og Susanne Sundfør toppet det hele i går. Det kunne ikke blitt bedre, mener jentene - som for ordensskyld ga den hjemmelagede trd.by-terningen terningkast seks også.

Terningkast 5

Kari Kristine Tanung (25) og Nils Christensen (33) mener at Pstereo i år har vært veldig bra, men at det mangler en ting for å få toppscore.

- Det er veldig bra organisert og stemningen er flott. For å få full pott synes jeg at de skulle hatt noen bedre headlinere. Men alt i alt har vi det veldig bra.

Terningkast 5

Lars Espen Reitan (37) og Ingunn Lian (33) valgte nesten seks på terningen, men gikk ned til en sterk femmer.

- Vi liker musikken i år også er været med på å gjøre det hele magisk. Vi tror det kan bli en sekser på terningen om du spør oss i morgen.

Terningkast 6

Jostein Wigenstad  (25) var også raskt ute med å finne fram seks øyne på terningen.

- Jeg spiller her selv, og da må det jo bli en sekser. Men sånn utenom det er det så mange blide folk, det er strålende vær og alt er meget bra.

Terningkast 5

Karoline Oftedal (26), Kjetil Babington (26) og Johannes Kvam (27) mente Pstereo hadde overgått seg i år.

- Det ble nesten en sekser, men vi lander på fem. Årets artister er meget bra og det er faktisk helt upåklagelig stemning her, mente denne gjengen.

Er du enig med de gode terningkastene?

Si din mening her eller på vår Facebook-side :)