Snart helg! Skal du trene, feste eller spise god mat? Kanskje du ikke har peiling på hva du skal finne på i Trondheim denne helga? Da kan det være verdt å ta en titt på disse arrangementene for å få litt inspirasjon.

Sondre Lerche

Hvor: Byscenen

Når: Fredag klokka 21.00

Sondre Lerche skal spille konsert på Byscenen. Foto: Kim Nygård

Så langt i 2020 har Sondre Lerche sluppet essay-samling og albumet Patience - begge deler kritikerrost. Nå kommer han til Byscenen, dørene åpner klokka 20.00. Les mer på Facebook!

Artist in residence

Hvor: Palmehaven, Britannia

Når: Fredag og lørdag

Torstein Flakne holder sommerkonserter i Palmehaven denne helga. Foto: HÅKON JACOBSEN

Denne sommeren inviterer Palmehaven til en serie med sommerkonserter med artister hver uke. Denne helga er det Torstein Flakne, vokalist og gitarist i Stage Dolls som kommer - les mer på Facebook.

Verdens bæste trønder

Hvor: Trondheim golfklubb

Når: Lørdag fra klokka 11.30

Verdens bæste trønder i golf skal kåres på Sommersetra i helga. Foto: Morten Antonsen

Lørdag skal Verdens bæste trønder i golf kåres! Arrangørene har fått med seg de beste trønderske golfspillerne som til vanlig spiller ute i Europa eller USA. Startfeltet skal kjempe om en premiepott på 50 000,-, som går til vinneren. Først er det også en ordinær turnering du kan melde deg på. Les mer på Facebook!

Storm på lørdag

Hvor: Fosenkaia, utenfor Troll

Når: Lørdag klokka 12.00 til 17.00

Det er få som er så gode til å trikse som brødrene Brynjar og Erlend Fagerli. Lørdag kan du lære et triks eller to selv. Foto: Terje Svaan

Har du lyst til lære triks fra verdens beste triksere? Det er litt av hvert som skal foregå på dagtid under Stormfestivalen på lørdag:

  • Fagerlibrothers opptrer

  • Triksekonkurranse

  • Bassemesterskap

  • Stormtalenter opptrer

  • Mini-konsert med Bare Egil

  • Klatretårn fra Høyt og lavt

  • Enkel servering fra Troll

Bare Egil Band

Hvor: Kafé skuret

Når: Lørdag klokka 21.00

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow på Pstereo to år tilbake. Foto: Vegard Eggen

I begynnelsen av 2019 slapp Bare Egil Band sin nye singel «Husker du meg?». På lørdag er det konsert på Kafé skuret - konserten er utsolig, så her må du høre med kjære og nære om de har en billett til overs. Les mer på Facebook.

Yoga i Estenstadmarka

Hvor: Estenstadmarka

Når: Søndag klokka 13.00 til 14.00

Kom sammen med barn, bestemor, onkel, venner og bonusfamilie - du trenger ikke å ha gjort noe yoga før. Betal det du vil etter timen! Les mer på trd.events.