30. og 31. oktober kommer Kristian Valen til Trondheim med forestillingen sin «Fra Hillevåg til Hollywood», og allerede nå er det tilnærmet fulle saler på de to oppsatte forestillingene i Frimurerlosjen. Derfor settes det nå opp en ekstra forestilling på lørdag, og billettene blir lagt ut for salg torsdag.

Lik trd.by på Facebook

- Jeg elsker å opptre i Trondheim, det blir alltid veldig godt stemning der og mye folk, sier Valen til trd.by.

Siste gang i Trondheim?

Til neste år flytter han til Las Vegas, og bedyrer at dette kan bli det aller siste man ser av komikeren på norske scener. Men han depper ikke av den grunn.

Vil du le mer? Vel, nå kommer også denne kjente komikeren til Trondheim og han lover full fres.

- Jeg har holdt på med dette showet i nesten tre år, og digger det. Det er like gøy og nervepirrende hver gang.

Første gang Valen tråkket på trøndersk jord var han riktignok ikke like populær som han er nå. Og da gjorde han også sitt for å komme kjapt vekk.

- Jeg var i militæret og fikk smake på det livet. En gang da jeg var på Bamses Pub i Stjørdal ble jeg grisebanket fordi jeg angivelig stjal alle damene. Ikke at det var en eneste dame i nærheten. Jeg ble lei, så jeg søkte om overføring, sier Valen lattermildt.

Denne morromannen har også vært i Trondheim før, og nå er han tilbake for at du skal le så tårene triller.

Northug får gjennomgå

Dette var på tidlig på nittitallet og etter det har besøkene i Trøndelag vært litt hyggeligere. Når han kommer til Trondheim i neste måned er det med helt ferskt repertoar i bagasjen.

- Hver eneste forestilling er unik, for i hver by finner vi på nye ting. Vi fokuserer mye på lokale personligheter som jeg parodierer, og i Trondheim kommer neppe Northug unna, sier Valen.

Og noen ganger går ikke forestillingene helt etter planen heller.

- Det er en del improvisasjon også, og det er ikke noe vi prøver å skjule. Når jeg plutselig får beskjed om å synge som Celine Dion- som jeg på ingen måte kan- og gitaristen fra Haugesund skal spille solo ved hjelp av de tre stakkars grepene han kan, så blir det jo ufrivillig komisk også, mener Valen.