Våren har kanskje ikke kommet for fullt, men det er likevel vårstemning i bartebyen. Her gir vi deg noen tips til hva du kan bruke denne aprilhelga til:

Følg trd.by på Facebook

Torsdag

Disse NTNU-studentene har funnet frem de 1000 fineste plaggene på Fretex, og setter opp en eksklusiv pop-up-shop. Foto: Privat

I dag åpner studenter fra NTNU sin Fretex pop-up-shop på Solsiden. Her kan du finne noen godt gjemte gjenbruksskatter. Rekker du ikke å dra innom i dag, har de også åpent fredag og lørdag. Fra 11.00.

Eva Weel Skram gjester byscenen og Trondheim torsdags kveld. Det ser ut til at det er utsolgt allerede, men er du så heldig og ha sikret deg en billett allerede, får du oppleve en akustisk duo i kveld. Fra 21.00.

Fredag

Oslo Ess & Comet Kid spiller på Samfundet. Oslo Ess slapp sitt fjerde album i februar, og nå er de på norgesturné. I tillegg har de med seg bandet Eurotrash. Ifølge arrangementet loves det "rockesjokk" på konserten! Fra 21.00 på Studentersamfundet.

"Huset" har norgespremiere på fredag, og det skal visstnok være årets norske skumleste film.. Foto: Filmweb

På fredag er det norgespremiere på filmen "Huset". Det er en spøkelsesfilm fra 1940-tallet og andre verdenskrig, og ifølge beskrivelsen er det årets skumleste norske spøkelsesfilm. Ta med deg puta og gjør deg klar til å bli skremt... På Trondheim Kino fra 20.30.

Lørdag

På lørdag starter Mosaic Fesival. Ifølge arrangementsbeskrivelsen er det en festival der du kan oppdage nye land og kulturer uten å forlate Trondheim. Fra 10.00.

På lørdag kan du ta med deg klær du ikke bruker, og bytte til noe nytt! Her fra byttedagen på Samfundet i fjor. Foto: Helene Mariussen

Ikke glem den store klesbyttedagen! Både Lamoen, DIGS, Soil kafé og Trondheim Folkebibliotek inviterer til klesbytte på lørdag. Fra 11.30.

Rosenborg spiller mot Brann på lørdag, som akkurat har rykket opp fra 1. divisjon. Fra 18.00.

Søndag

Hva med litt yoga på søndag? Foto: LuckyImages / Shutterstock / NTB scanpix

På søndag skal QiYo Yoga presenteres for første gang i Norge. Hva er QiYo Yoga? Vi lar arrangøren beskrive det for deg:

"Qi-Yo Yoga er det første systemet som knytter praksis av Qi-Gong, Tai Chi, og balinesiske praksis med tradisjonell Vedantic Yoga. Unnfanget av Swami Agung i 1996. Dette systemet gjør at alle, uansett alder eller fysisk tilstand, kan få muligheten til å redusere stress, få fleksibilitet og fokus på deres sin hensikt.".

Så vet du det.... Fra 11.00.

I Olavshallen skal det være et stort danseshow med cirka 400 elever fra Lets Dance. Her er det blant annet klassisk ballett, jazz og hip hop. Fra 18.00.

Ut i helga? Her er grunnen til at vi fortsetter å gå på fylla!