Nå er helga snart her! Og vi har samlet et knippe ting du kan bruke tiden din på:

Torsdag 15.oktober:

UKA ruller og går også denne uka, og torsdag kan du få med deg Kakkmaddafakka, en gjeng venner og familie som reiser verden rundt og spiller opp til fest. Om det ikke passer er kanskje nattforestillingen 20 år «Badet i Solskinn» noe for deg.

Lik trd.by på Facebook

Trenger du mer futt kan du også få med deg bandet Dunderbeist. De sier selv at de er et drittfett band, og det kan du avgjøre ved å møte opp klokken 22.00 på Familien.

Fredag 16.oktober:

P3aksjonen 2015 arrangeres for andre år på rad. I 100 timer skal P3-programlederne Niklas Baarli, Tuva Fellman, Ronny Brede Aase, og Silje Nordnes sende live radio fra et glass-studio på torvet for å støtte TV-aksjonen og Regnskogfondet. Under det rimelig lange arrangementet kan du også se flere konserter med ulike artister.

Fay Wildhagen ga ut debutalbumet «Snow» i juni, og denne fredagen spiller hun på Brukbar/Blæst.Det norske talentet går på scenen klokken 21.

Fay Wildhagen kommer på Brukbar/Blæst denne fredagen. Foto: Presse

Om blues er det som får i gang rockefoten din, kan kanskje Ila Brainnstasjon være stedet. Fra klokka 21 blåser lokale musikere av taket under navnet Rockin’ Blues Jam.

Fredag betyr også nye filmer på kino og denne fredagen kan Trondheim kino by på blant annet Legend (med kjekkas Tom Hardy, damer!), Crimson Peak, Taxi Theran og den norske dramakomedien Høst som handler om kjærlighetslivet til stage-manageren Ingvild. Noe for enhver smak, altså!

Tom Hardy kan du se på Trondheim kino i helga. Foto: Filmweb

Lørdag 17.oktober:

Ukas høydepunkt for mange, lørdag, er heller ikke denne gangen uten begivenheter i Trondheim. Denne lørdagen kan du starte dagen på Britannia hotell med arrangementet «Fryktløs». Hit kommer den tidligere supermodellen Vendela Kirsebom.  Møtet er ment som et oppløftende arrangement for kvinner som ønsker påfyll og en dag for kvinner i alle aldre som ønsker å bli nettopp fryktløs.

Tar du turen til Midtbyen kommer du heller ikke unna høstens store shoppingdag, Toilldagen. Her går de fleste av Midtbyens butikker sammen og dumper prisene på en mengde varer. Så er du klar for mye mennesker og litt kaos, men muligheter til å gjøre shoppingkupp, er dette dagen for deg.

På kveldstid er det mye som skjer rundt om på de ulike konsertscenen i byen, og du kan blant annet få med deg Hubbabubbakveld live på Brukbær/Blæst, Bandet fra Trolla på Ila Brainnstasjon, Motorpsycho på Rockheim og Alpaca Ensemble på Dokkuset.

Denne helga åpner utstillingen om Motorpsycho på Rockheim. Og har du billett blir det konsert også. Foto: Rockheim

Søndag 18.oktober:

P3-aksjonen holder fortsatt koken på søndag, og det finnes mange muligheter for deg som ikke vil ligge i fosterstilling i sofaen. Motorpsycho spiller både søndag og mandag og er en mulighet  for deg som allerede har sikret deg billett.

Det samme gjelder det populære bandet Kings of Convenience som spiller på Samfundet denne søndagen.

Kings of Convenience spiller for fulle saler på søndag. Foto: Adresseavisen

Noe som ennå ikke er utsolgt, selv om det er solgt mange billetter til nå, er oppgjøret mellom Rosenborg og Bodø/Glimt på Lerkendal. Fra klokken 18.00 kan du se de sorte og hvite gruse gutta fra nord med tannbørsten (håper vi).

Da gjenstår det bare å ønske GOD HÆLG!

Fant du ingenting som falt i smak? Da finner du kanskje noe for deg her!