På nettsidene til TV3 beskrives nordlendingen Erik Anders Sæter som en kar som «er vant til å være best, slik er det bare. Han er selvsagt med på Paradise Hotel for å vinne hele greia, og hadde det blitt arrangert et verdensmesterskap i konkurranseinstinkt, hadde nok bodøværingen vunnet det også».

- Jeg håper at jeg er karismatisk nok til å bli godt likt. Er man snill, grei og litt smart, så kanskje det går. Selv om det er en del brødhuer som har kommet langt før, uttaler Sæter til Dagbladet.

Studiene på pause

Sæter er tredjeårsstudent i statsvitenskap, men har sagt til Dagbladet at han har satt studiene på pause for å delta på TV3s populære og skandaleombruste realityserie.

I fjor stilte Sæter som studentenes representant til NTNU-styret. Under Dusken skriver at han var eneste kandidat fra Dragvoll, men nådde ikke helt opp i konkurransen.

Paradise-legender

Dette er den tiende runden med norske Paradise Hotel, og med tanke på dette jubileet har TV3 valgt å kjøre en ny vri i konkurransen. Noen tidligere deltakere skal også være med, og vi i Trd.by kom med ti eksempler på tidligere trønderske deltakere vi gjerne skulle ha sett på skjermen igjen.

Før jul kunne man stemme fram to av åtte tidligere Paradise-legender, men hvem som stakk av med flest stemmer og med det ender opp med å delta også i årets utgave, får ikke seerne vite før hotelldørene åpner i mars. Spennende!

Er det noe som engasjerer deg ekstra mye? Skriv til oss! Send debattinnlegg til trd.by@adresseavisen.no