Bendik deltok i Urørt-finalen i 2011 og har siden da sluppet flere album på norsk, nærmere bestemt bergensk. Lørdag sang hun foran et fullsatt publikum på Pstereo-festivalen.

trd.by tok en prat med 25-åringen og stilte henne litt kleine spørsmål.

Følg trd.by på Facebook

1. Hva er det kleineste du noen gang har gjort?

- Jeg er så sykt flink til å fortrenge kleine ting jeg har gjort, fordi det ofte skjer. Men en av de drøyeste ”walk of shame”-ene jeg har hatt var faktisk på Pstereo-festivalen for tre år siden. Vi hadde vært veldig fulle, og måtte hente noe på backstage dagen etter. Da vi kom til festivalområdet så vi at vi hadde kommet borti med sprittusjen på et av teltene. Vi hadde tegnet et opp-ned kors. Da tenkte jeg at vi ikke kom til å bli booket til Pstereo igjen. Men heldigvis ble vi det da.

2. Hvilken kjendis var du forelsket i som liten?

- Jeg hadde aldri den store forelskelsen, ikke Backstreet Boys eller noe, men jeg hadde en ekstrem forkjærlighet for Britney Spears. Jeg ville bli som henne når jeg ble stor.

3. Når var sist du klina med noen?

- I dag! Med kjæresten min.

4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme?

- Snakker høyt til meg selv! Forteller meg selv hva jeg skal gjøre og slikt.

5. Hvordan oppfører du deg når du liker noen?

- Jeg kniser hele tiden og synes det er veldig vanskelig å ikke snakke om personen jeg er forelsket i til en hver tid.

6. Hvilken film gråter du av?

- Moulin Rouge. Da tettes det i alle kanaler, jeg får migrene liksom.

7. Hva er din guilty pleasure?

- Jeg er jo fortsatt veldig fan av Britney Spears, så jeg kan gjerne sette på en musikkvideo av henne og kose meg veldig. Justin Bieber synes jeg også er veldig flink.

8. Hva er det særeste du har opplevd på en festival?

- Det var da strømmen gikk på Vinjerock nå nettopp. Strømmen gikk allerede i låt nummer fem, og kom ikke tilbake før vi måtte rigge av scenen. Det var kanskje ikke så sært, men jeg ble veldig trist fordi publikummet var så vanvittig bra, og det var veldig gøy å spille for de.

9. Hva er det merkeligste en fan har sagt til deg?

- Jeg synes alltid det er litt fascinerende at folk skriver på bandet sin Facebook-side at bandet var mye bedre for tre år siden, og at trommisen ikke er med lengre. Da må jeg gå inn og se hva slags personer dette er, for å forstå hvordan de klarer å skrive noe sånt. De har all rett til det, men å diskutere på bandets Facebook-side om trommisen er med lenger eller ikke, synes jeg er veldig spesielt.

10. Hva gjør du før du går på scenen?

-  Den siste tiden har jeg sagt til bandet ”Nå skal vi ut og ha det gøy”. Vi er alle perfeksjonister, og da er det fort gjort å fokusere på små detaljer, men sånn skal vi ikke ha det, vi skal ha det gøy. Vi tar også en klein high five for å få en gruppefølelse. ​

Vi har også tatt en prat med disse artistene under Pstereo:

Dagny: - Jeg tror jeg sovnet i bare truse og bh foran alle på festen

ARY: - En fan har sagt at han blør for meg