«Det er på tide å vende tilbake til King's Landing», sto det på seriens offisielle Twitter-konto denne uka.

Både Matt Smith som prins Daemon og Emma D'Arcy som prinsesse Rhaenyra Targaryen vender tilbake også for sesong to. Det gjør også Eve Best som prinsesse Rhaenys Velaryon, Olivia Cooke som Alicent Hightower og Rhys Ifans som Otto Hightower.

Jerntronen står klar i det store innspillingsstudioet Leavesden i britiske Watford, der «House of the Dragon» -opptakene rullet i gang tidligere denne uken. Foto: Twitter

– «House of the Dragon» vender tilbake. Vi er glade for å spille inn igjen med medlemmer av den originale familien så vel som nytt talent på begge sider av kameraene, sier Ryan Condal, som er medskaper, showrunner og produsent på storsatsingen, ifølge The Guardian:

– Alle dine favorittkarakterer vil snart konspirere ved rådsbordene, marsjere av gårde med sine armeer og ri dragene sine i kamp.

Første sesong foregikk 200 år før «Game of Thrones», og tar for seg Huset Targaryen. Den vant Golden Globe-pris for beste drama-fjernsynsserie, og hadde angivelig et budsjett på nærmere 200 millioner dollar for ti episoder.