«Et helt halvt år» (originaltittel: Me Before You) har solgt over ni millioner eksemplar over hele verden. Nå har den blitt filmatisert, og her gir vi deg seks gode grunner til hvorfor du bør glede deg:

Følg trd.by på Facebook

1. Emilia Clarke spiller hovedrollen som Louisa Clark

Emilia Clarke er mest kjent som Daenerys Targaryen i Game of Thrones. Foto: Ntb Scanpix

Alle som har sett «Game of Thrones» husker vel Daenerys Targaryen, også kalt Mother of Dragons. Nå skal hun være med i storfilmen «Et helt halvt år» som Louisa Clark. I traileren skimter vi mange fargerike og barnslige antrekk. Kanskje hun blir sommerens trendsetter på klesfronten?

Liker du «Suits» og «House of Cards»? Da vil du digge denne!

2. Ikke minst Sam Claflin som William Traynor

Du har garantert sett Sam Claflin i Hunger Games. Her fra Catching Fire. Foto: Ntb Scanpix

Han har vært med i «Hunger Games» , og sjarmerte alle i senk når han passet på Mags i «Hunger Games: Catching Fire». I 2014 spilte han hovedrollen som Alex Stewart i «Love, Rosie». En kjærlighetsfilm uten like, der det ikke er mulig å ikke få et crush på romantikeren. Nå er han altså klar for å spille en ny hjertebedårer, og vil nok sikkert ikke gjøre det noe verre i denne filmen...

Her finner du Trondheims siste videoutleie.

3. Traileren alene er tårefremkallende

Traileren til filmen kom ut for noen dager siden, og skildrer scener fra filmen som er både rørende og vil sannsynligvis gjøre deg tårevåt. Du ser for eksempel den første scenen fra når Louisa møter William og hvor kald han er, til han forteller henne at hun er hans eneste grunn til å stå opp om morgenen.

4. Det kommer en oppfølger

Oppfølgeren til "Et helt halvt år" har allerede kommet, og den heter «Etter deg». Etter å ha vært til salgs i kun én måned, havnet oppfølgeren som den fjerde mest solgte boka i Norge, ifølge Dagsavisen. Mange har lurt på hvordan livet til Louisa er etter å ha lest «Et helt halvt år». Denne boken gir svaret på det. Hvem vet, kanskje det blir en film av den også?

Her er 5 superhelt-filmer vi gleder oss til i 2016.

5. God tid til å glede seg

Filmen skulle egentlig komme ut i august i fjor, men har blitt utsatt til juni i år ifølge Dagbladet. Så det gir deg god tid til å glede deg! Hva passer vel ikke bedre enn å starte sommerferien med en skikkelig rørende kjærlighetsfilm?

6. Nilus Langballe er med!

Alle husker vel Harry Potter-stjernen Matthew Lewis som spiller Nilus Langballe, som gikk fra den klønete og nerdete gutten til tidenes kjekkas? Han skal spille Patrick, Louisa sin kjæreste i starten av filmen. To kjekkaser i en og samme film, det kan vel ikke bli stort bedre!

Her er de 7 heteste House of cards-ryktene.