En gruppe kvinnelige studenter i New York står for noe som kanskje må kunne kalles en revolusjon i kondom-verden.

Med sprayen, med det flotte navnet "Girlplay", trenger du ikke lengre fikle med lateks for å være beskyttet under akten. Her skal nemlig noen få spray være nok for å stoppe... eh, spruten.

Som et plaster

- Girlplay er en kondom rettet mot lekne kvinner, og vil endre hele opplevelsen med sex. Ved hjelp av den nyeste teknologien passer "spray-on"- kondomet alle størrelser og kan brukes av både kvinner og menn, skriver studentene bak produktet på sine hjemmesider.

Lik trd.by på Facebook

Kondomet skal fungere på samme måte som plasteret man kan spraye på, som finnes på apoteker. Men hvordan de mener at dette skal fungere på kvinner, er noe usikkert.

Tanken bak en kondom du bare kan spraye på, er riktignok ikke disse studentene først ute med. I 2006 var det den tyske forskeren Jan Vinzenz Krause som prøvde seg med konseptet, men siden lateksen brukte så lang tid på å tørke før den kunne tas i bruk- ble det aldri noe suksess. Med dette kondomet skal riktignok ikke tørketid være noe problem.

BH med fjernkontroll

Herligheten skal markedsføres og selges som en del av en hel pakke, kalt "lovers kit". Den vil bestå av sprayen, vanlige kondomer og en BH som kan løsnes ved hjelp av en fjernkontroll. Ja, en fjernkontroll, altså.

- Kondomet gir en ekstra piff på soverommet og tillater en ny spontanitet og er noe pirrende. I tillegg kan kondomet ha ulike farger og smaker, skriver produsentene.

Det er foreløpig usikkert å si om en sprayflaske i sengehalmen virkelig blir oppfattet som pirrende, for produktet er ennå ikke kommet for salg. Men den som venter får se.