• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Kvikk Lunsj har vært på påsketuren med siden en gang på 30-tallet. Foto: Scanpix
Underholdning

I løpet av påska spiser nordmenn 1/3 av hele årets forbruk av Kvikklunsj

Internett har svaret og vi har funnet noen fun facts om nordmenn og påsken.

Stein Erik Kirkebøen, Vegard Damsgaard, Martine Haugland og Vegard Nekstad
Publisert: 8. april 2017 kl. 17:27 Oppdatert: 8. april 2017 kl. 17:27
Artikkelen er mer enn seks år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.