Har du ikke handlet alt ennå, og stresser med hva du skal gi til venninna som er superkresen eller tanta som har alt?

Vi har samlet sammen syv gaver de færreste ønsker seg, så ikke kjøp det i alle fall!

Her finner du 7 julegavetips som faktisk gir mening

1. Abonnement på treningssenter

Det er og blir kleint å få abonnement på trening til jul. Skal det liksom være et hint? Selv om vedkommende helt sikkert gir i beste mening, klarer man vel likevel ikke å unngå å stille spørsmål ved om personen synes du har lagt deg ut litt for mye i det siste. Ikke greit å få.

2. "Fancy" dupeditter som aldri blir brukt

Skal det være en "strømpepåtrekker" til jul? Nei takk! Foto: enklereliv.no

Trenger man egentlig en egen maskin som kun varmer pølser og pølsebrød? Eller en lås til skolissene dine, så de ikke går opp? Eller kanskje en "strømpepåtrekker", som gjør at du slipper å bøye deg når du skal ta på deg strømpebuksa?

Det er ting som kanskje blir brukt én gang, før det blir stappet bort og tar opp en eller annen skapplass.

3. Gavekort

Her kommer det veldig an på hvor gavekortet er kjøpt, og selvfølgelig kommer det an på personen som får gavekortet.

Men de færreste hopper vel av glede over å få gavekort på for eksempel McDonalds, eller en matvarebutikk? Hurra, nå skal jeg slå meg løs på Kiwi, liksom...

4. Undertøy som ikke passer

Å få undertøy som ikke passer, er ikke en god følelse. Foto: shutterstock

Det er en rimelig kjip følelse når du får undertøy som ikke passer. Er det for lite føler du deg som en stor julegris og er det for stort tenker du at personen som ga det til deg, tror at du er større enn du er. I tillegg kan undertøy som regel ikke byttes, så styr unna!

5. Parfyme

Butikkene florerer av typiske gavesett til ham og henne før jul, med en eller annen parfyme og tilhørende bodylotion i samme lukt.

Parfyme er ekstremt personlig, og noe du synes lukter godt, kan med stor sannsynlighet være noe mottakeren rynker på nesa av.

6. Konfekteske

Er det noen under 80 som egentlig spiser konfekt? Ja, det finnes alltids et par av bitene som er spiselige, men halvparten er alltid fylt med en eller annen gugge som ingen liker.

7. CD og DVD

En god tanke, men CD-er og DVD-filmer er vel strengt tatt ikke nødvendig å kjøpe lengre?

Vi har jo Spotify og Netflix som gjør at vi bare kan klikke oss inn, og se film eller høre musikk når vi vil. Et abonnement der er derimot en god gave å få!

Det du mener lukter godt, synes kanskje ikke mottakeren av parfymen. Foto: shutterstock