Den norske regissøren er klar med nok en strømmeserie etter å ha stått bak «Hjem til jul», «Julestorm», Spotify-skildringen «The Playlist» og «Quicksand».

Nå er det en midtsommerfeiring med bismak han skildrer – og serien tar for seg forhold, ekteskap, kjærlighet, svik, håp, drømmer, sjalusi, tilgivelse og hemmelige parallelle liv.

Fra juleserier til midtsommernattsfeiring: Regissør Per-Olav Sørensen er klar med en ny Netflix-serie. Foto: Gorm Kallestad / NTB

Sørensen har skrevet manus sammen med Sofie Forsman og Tove Forsman («Young Royals») samt Anna Fredrikke Bjerke («Gemini»).

– Det er fantastisk å kunne fordype seg i alle relasjonene en storfamilie kan gi, og ikke minst i alle hemmelighetene vi kan bære på, samt alle de parallelle livene vi er i stand til å leve i spill med mennesker som står oss svært nært, har Sørensen sagt om hva som er i vente.

På rollelisten denne gangen står norske og svenske navn som Pernilla August, Dennis Storhøi, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Linn Skåber, Kim Falck, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Eirik Hallert, Liv Osa og Kadir Talabani.