Har du ikke lagt noen planer for ukas siste dager? Her gir vi deg flere kule tips til hva du kan finne på denne fine februar-helga:

Følg trd.by på Facebook

Torsdag

I kveld er det Norwegian Game Awards. Det er Norges største spillutviklingskonkurranse for studenter, og her vil du få se årets spillbidrag. Finalen finner sted på Work-Work fra 17.00.

Tidligere NTNU-student Viktor Wilhelmsen skal holde konsert på Ila Brannstasjon i kveld. Foto: Adresseavisen

Viktor Wilhelmsen kommer til Ila Brannstasjon med plata «Riddles And Rhymes», sammen med bassist Mattis Kleppen. Wilhelmsen har tidligere studert Jazz på NTNU, og har bodd i Trondheim i mange år. Nå spiller han tradisjonell blues og folkeviser. Allerede i 2009 ble han kåret til beste gitarist under Notodden Bluesfestival. Fra 20.30.

Deler du Netflix-konto med kjæresten? Da er du på vei mot et seriøst forhold.

Fredag

Endelig er det norgespremiere på «Birkebeinerne», og du kan se den på Trondheim Kino! Filmen handler om borgerkrigen som pågikk i 1204. På den ene siden finner du de fattige Birkebeinerne, mens på den andre siden er erkefienden Baglerne som er støttet av den rike pavekirken og danskene. Med Kristoffer Hivju og Jakob Oftebro i hovedrollene. Fra 18.00.

UKM-festivalen i Trondheim starter på fredag. Foto: Richard Sagen

Liker du «Suits» og «House of Cards»? Da vil du digge denne!

På fredag starter årets UKM-festival på kultursenteret ISAK. Her skal ungdom fra 13-20 konkurrere i det de ønsker, enten det er dans, sang, sjonglering eller noe helt annet. Fra klokken 18.00 på fredag, og 13.00 på lørdag.

Gulating Ølutsalg fyller ett år og inviterer til bursdag på Mathall Trondheim. Her kan du kjøpe smaksprøver med øl, både med og uten alkohol. Fra 12 blir det boder med mat og drikke oppe på Mesanin, og på kveldstid fra 20.00 blir det middag og øl.

Hollywood-kjendiser digger Vidars (25) filmplakater.

Lørdag

Linn Theres Petterson på Mythos Tattoo senker prisene på lørdag, og gir pengene til barnekreftforeningen. Foto: Bård Sande

På lørdag kan du få deg tatovering, og støtte en god sak i samme slengen. Mythos Tattoo tatoverer til inntekt for barnekreftforeningen. Her får du fastsatte motiv til 500 kroner. Fra 11.00.

På lørdag er det sesongstart for Bondens Marked. Her får du kjøpt mat fra boder på Trondheim Torg. Stikkordene er lokalt og kortreist, og du får mulighet til å prate med produsentene av maten. Det starter 11.00.

Hvis du drar på kinopremiere på fredag, få med deg kunstutstilling med samme navn og konsept på lørdag. Det er utstillingsåpning basert på Birkebeinerne. Her får du se drakter, rekvisitter og foto fra filmen, i tillegg til funn fra kong Sverres tid og borgen. På Trøndelag Folkemuseum fra 13.00.

Her er de 7 heteste House of cards-ryktene.

Søndag

Ett av verdens mest spilte operaer kommer til Trondheim. Foto: PÅL HAUGBRO

En av verdens mest spilte operaer, Madama Butterfly, kommer til Trondheim og Olavshallen. Det handler om en japansk geisha som blir forført og forkastet av en amerikansk offiser. Finn ut mer på søndag fra klokken 19.00.

Lei av vinter? RAUS arrangerer Tiki Sunday. Her vil du få en forsmak på sommeren og hva som er i vente. Stikkordene for arrangementet er tropisk, varme og god stemning. Her har du en unnskyldning til å ta fram Hawaii-skjorta! Fra 21.00.

Her er 5 superhelt-filmer vi gleder oss til i 2016.