De fleste studieretninger, klasser og foreninger har egne sider på Facebook, men på NTNU finnes det også et annet lite utvalg av grupper. Her vil du neppe finne noe nyttig informasjon, ei heller noe som gjør det til en bedre student. Men gruppene har sitt eget geniale formål, nemlig å få deg til å trekke på smilebåndet.

Lik trd.by på Facebook

Hvem som står bak de ulike gruppene varierer, og noen laget av anonyme bakmenn med en smak for humor på lesesalen.  Vi advarer dog mot faren for at du kanskje kjenner deg igjen i ett og annet sitat, eller at muligens er deg som blir enten utgangspunktet for en meme eller en etterlysning.

Vi gir deg en oversikt her:

Overhørt på NTNU

Dette der den største av gruppene med over 22.000 følgere i skrivende stund. Her sender alle på NTNU inn det rareste/kleineste/morsomste/særeste de har overhørt på universitetets eiendom, og der er sannelig ikke lite.

Her kan man poste ting rett på veggen, eller om det er for kleint: sende inn som melding og det legges ut anonymt. Vi garanterer en og annen hysterisk latter og noen ganger er det jo herlig å se at det finnes folk som er sier dummere ting enn det du sier.

Se opp for: Sitater som kommer fra egen munn. Vær vis; hold kjeft.

Noen godbiter er for eksempel denne:

eller denne:

NTNU Memes

På denne gruppa har kreative sjeler satt sammen memes fra NTNU. Det omhandler for det meste forelesninger, kantinemat, nerder og stort sett alt man kan støte på. Og selvsagt en god del harselering mellom studenter på Dragvoll og Gløshaugen. Det liker vi selvsagt, og med tanke på alle de rare bildene som legges ut er det tydelig at enkelte studenter har litt ekstra fritid.

Se opp for: Internhumor. Gjerne av typen ikke så morsom.

Spotted NTNU

Foreløpig ei gruppe som ligger brakk, men tanken bak var søt. Her skal man kunne sende inn anonyme meldinger om den søte jenta på biblioteket eller den kjekke karen i kantina. Håpet er at vedkommende ser det og blir smigret.

Kanskje blir det kjærlighet av sånt? Det vites ikke, men foreløpig ser det ikke ut til at gruppa har oppnådd en enorm suksess. Noe som er litt trist, for det hadde jo vært tidenes søteste historie om noen faktisk fant hverandre på siden.

Se opp for: Eventuelle stalkers..?

NTNU lyspunkt

I denne gruppa kan alle sende inn sine lyspunkt fra hverdagen. I skrivende stund nærmer det seg rundt 300 innsendte som har blitt lagt ut anonymt. Her er alt fra hyggelige ting som noen har gjort for andre, ting som gjør studenter glad og hyggelige meldinger til personer man ikke kjenner. Rett og slett lyspynkter!

Se opp for: Folk som leter etter kjærligheten. Noe som egentlig ikke er negativt i det hele tatt.

NTNU midtpunkt

Det kan se ut til at gruppen er laget som en liten motpol til NTNU lyspunkt for på denne gruppen handler det stort sett om vanlige folk som sender inn sine helt ordinære opplevelser. Vi aner en noe sarkastisk undertone, og det gjenspeiles godt i det innsendte materialet.

Se opp for: Ekstremt dårlige rim.