Nå er det riktignok ikke så veldig mange nyheter fra Netflix, HBO og Viaplay i sommer. Så det kan ligge an til en usedvanlig god høst hva de norske strømmetjenestene angår om sommerens utvalg skal være noe å gå etter. For det har på ingen måte strømmet (!) på med spennende serier og filmer så langt i sommer. Et knippe gamle filmer fra 80 -og 90 tallet, en og annen serie som forlengst har mistet nyhetens interesse, samt sesong 2 av storsatsningen «True Detective» som på ingen måte har klart å holde samme kvalitetsnivå som den første.

Her er de største nyhetene på Viaplay, Netflix og HBO Nordic fra de siste  par ukene.

Netflix

The Fall - Sesong 2:

Kanskje den mest spennende nyheten fra Netflix i sommer. Gillian Anderson ( «X-Files») spiller politietterforskeren Stella Gibson som etterforsker en rekke drap i Belfast. En britisk krim-serie som oser av kvalitet. Første sesong ( også tilgjengelig på Netflix) var rasende spennende og sesong 2 fortsetter der den første slapp.

Bones - Sesong 9:

Mer rettsmedisinsk drama i sesong 9 av «Bones»  - en av de lengstlevende serien fra Fox Network.

Rectify - Sesong 1:

En prisbelønt serie fra Sundance-festivalen. Et langsomt og omhyggelig oppbygd drama om Daniel Holden som etter 20 år i fengsel slipper ut etter at det blir oppdaget at drap -og voldtektsdommen han fikk i sin ungdom var et justismord.

Mud:

En absolutt severdig film med Matthew McConaughey i hovedrollen. Ikke spenning på lik linje med første sesong av «True Detective», men mer som en moderne versjon av 80-talls klassikeren «Stand by me».

Fjällbackamorderen  - Sesong 1:

Svensk kvalitetskrim basert på Camilla Läckbergs bøker. Absolutt underholdende på en måte som svenskene er så gode på.

Her er flere underholdningssaker fra trd.by

Viaplay

November Man:

Spion-thriller med Pierce Brosnan i rollen som en CIA-agent som blir jaktet på av sin egen arbeidsgiver etter at en hemmelighet som involverer den russiske presidenten trues av å bli lekket. En midt-på-treet action-film der Brosnan bytter ut 007-sjarmen med kynisme og brutalitet.

The Equalizer:

Om det er beinhard action du er på jakt etter så er denne filmen med Denzel Washington i hovedrollen noe for deg. Om du syntes at «John Wick» med Keanu Reeves innfridde alt du ønsket deg av en action-film så er «The Equalizer» et «must». Kanskje den tøffeste filmen vi har sett på en god stund.

Toy Story / Toy Story 2 / Toy Story 3:

Alle tre filmene i «Toy Story» -trilogien er nå tilgjengelig på Viaplay. Du kan selv velge om du vil se med norske stemmer eller originalene.

Bad Words:

En litt pussig ( og ubehagelig) komedie med Jason Bateman som 40-åringen som har funnet et smutthull i regelverket og stiller opp på stavkonkurranse for barn.

The World's End:

Hysterisk britisk komedie med Pierce Brosnan, Simon Pegg og Nick Frost. Om du fra før av har sett filmer som «Hot Fuzz»,  «Shaun of the Dead» eller «Paul» så vet du hva du går til her.

Gjør som 10 000 andre, følg trd.by på Facebook

HBO Nordic

Ballers - Sesong 1:

Komedie med Dwayne Johnson i hovedrollen som Spencer Strasmore, en pensjonert fotballstjerne som forsøker å sparke i gang en ny karriere som finansrådgiver.

Brink - Sesong 1:

Satirisk politisk komedie med Tim Robbins og Jack Black. En slags moderne vri på Kubrick-klassikeren «Dr. Strangelover».

Dominion - Sesong 2:

Flere engler og demoner i denne post-apokalyptiske sci-fi thrilleren.

Ray Donovan - Sesong 3:

Og endelig er han tilbake. Liev Schreiber i en rolle han ser ut som han er født til å spille - nemlig den hardbarkede fikseren Ray Donovan. Om du er fan av HBO-serien «Banshee» så vil du også like Ray.

Sjekk også ut vår oversikt over funfacts i dine favorittserier

Så kanskje blir ikke sommeren så ille likevel?