- Man må drømme stort, og vi girer på for å bli store. Det hadde ikke gjort noe å bli popstjerner, men vi gjør ikke dette for pengene, sa Niklas Nesset (26) i St. Niklas til trd.by i fjor.

Lik trd.by på Facebook

- Personlig

Planen var å først erobre Trondheim, for så og ta for seg USA. Nå ser det imidlertid ut som om alt gå riktig vei for de nybakte popstjernene fra Trondheim. Fredag ga han ut en musikkvideo til hans siste singel, «C-O-O-L», som du kan se øverst i saken.

En annen artist som gjør det stort i utlandet er Astrid S. Hun solgte nemlig ut en konsert i London nylig.

Låta har til nå blitt strømmet over en halv million ganger på Spotify og Soundcloud, og handler ifølge Nesset selv om mislykket kjærlighet.

- På mange måter er låta en personlig manifestasjon på alle mislykka forsøk jeg har hatt på å finne «min utkårede» i en ellers travel hverdag de siste årene. Siden jeg er veldig inspirert av 80-talls pop, ønsket vi å skape et noe retro univers til musikkvideoen - noe jeg føler vi klarte ganske så bra, sier St. Niklas.

- Største som har skjedd

Videoen er spilt inn i Los Angeles , og det er norske Petter Tangmyr som står bak den.

- Videoprosjektet gikk veldig fort. Det tok bare en uke fra vi begynte planleggingen til vi hadde et team klart til filmingen. Jeg har laget musikkvideo før, men dette var annerledes. Det er nok det største som har skjedd med meg musikalsk sett, sa Niklas Nesset til Adresseavisen tidligere i år.