I januar ble det klart at musikkprodusent Andreas «TIX» Haukeland (25), svenske «Paradise Hotel»-veteran Bettina Buchanan (23), influenser Sofie Karlstad (21) og Youtuber Robin Johansson (24) er blant deltakerne i 2019-utgaven av «Paradise Hotel».

Torsdag avslørte tv-produksjonen hvem de åtte andre som skal flytte inn i villaen i Mexico, er. Det er kun én deltaker fra Trøndelag.

Tea Kristine Broholm (20) fra Hitra er blant de yngste som flytter inn på hotellet, og mener selv at hun ikke er noen typisk Paradise-deltaker, noe hun påpeker i sitt eget deltaker-portrett:

- Jeg er veldig direkte når jeg sier ting, særlig siden jeg er trønder da. Ting høres mye verre ut enn hva det er, så det blir litt «rappkjefta» når jeg skal si ting. Jeg høres så sur ut, uten at jeg er det. Jeg er egentlig ganske snill, sier hun i portrettet.

Det er disse åtte som nå skal sjekke inn på «Paradise Hotel» i år, i tillegg til de fire kjendisene. Tea Kristine Broholm er i front til venstre. Foto: TV3/Rune Bendiksen

Da er alt som det skal være, med andre ord, med et trønderalibi også i årets «pærra». Dette blir den 11. sesongen av programmet og har premiere 11. mars.