- Han hadde så flott utstråling og er veldig kjekk. Jeg tenkte at jeg ikke har så mye på tape, selv om jeg ikke har noe erfaring med gårdsbruk, forteller Sunniva Michelle Tonning om en av de utvalgte bøndene i årets sesong av «Jakten på kjærligheten» på TV2.

Lik trd.by på Facebook

Den bonden med desidert flest friere, Ruben Tunestveit Kengakaran, holder til utenfor Bergen. Etter brev og speed-dates valgte han ut fire jenter han ville bli bedre kjent med- deriblant Sunniva fra Steinkjer. Hun ble selv overrasket over at hun gikk videre.

- Jeg sendte brevet samme dag som fristen gikk ut, så jeg trodde at håpet var ute. Men heldigvis fikk han det, og likte det også, sier Tonning, som til vanlig jobbet som butikkmedarbeider på Cubus i Steinkjer.

Har du lest om Silje fra Trondheim som er byens poker-prinsesse? Ikke? Da kan du gjøre det her.

Invitert hjem

Sammen med tre andre jenter ble hun invitert til Kengakarans gård utenfor Bergen for den såkalte gårdsuken.

Bak fra venstre: Sunniva og Kathinka. Fremme fra venstre Kristin, Ruben og Christina. Foto: TV2

- Det var utrolig trivelig plass, og fint å se han i sitt rette element. Alle vi jentene ble gode venninner, selv om vi alle var der for samme grunn – å bli bedre kjent med samme mann. Det ble kanskje ikke så mye alene tid med Ruben, men vi gjorde mye morsomme ting den uka, forteller Tonning.

- Kunne du tenkt deg å ende opp som bondefrue i Bergen?

- Hehe, jeg elsker dyr og vi fikk en rundtur i fjøset. Selv om jeg ikke kan noen ting om det, så tror jeg absolutt at jeg kunne trivdes veldig godt.

Sunniva er ikke den eneste trønderen som er å se på TV. Nå skal også fitness-Sandra være med på reality-TV

- Rart å se

Innspillingen foregikk tidligere i sommer, og hun kan naturligvis ikke røpe om hun ble den jenta bonden endte opp med. Men uansett utfall angrer hun ikke på opplevelsen.

- Det var en annerledes og fin opplevelse og jeg lærte mye om meg selv. Selv om det var kjemperart å se meg selv på TV er jeg veldig fornøyd med hvordan det har vært til nå. Jeg kommer nok ikke til å melde meg på et sånt program igjen, men opplevelsen var bare positiv, sier Tonning.

Student og sliter med kronisk tynn lommebok? Slik holder studielånet ut måneden