Torsdag

I dag åpnet Simens isbar opp på Brattørkaia. Åpningsfesten er kanskje over, men det er fortsatt mulig å få seg en is eller to.

Ølakademiet arrangerer ølsmaking for to. Ta med deg en kompis, kjæresten eller kanskje tinder-daten på Håndverkeren. Her vil du lære å bruke sansene når du smaker på øl. Fra klokken 17.30.

Følg trd.by på Facebook

Fredag

Fredag kan du ta turen til Kultursenteret ISAK for å bytte dine alternative klær. Har du mye goth, punk eller rocke-klær du ikke bruker, kan di få byttet eller solgt de videre her.

Norsk Fotofagskole har utstilling for avgangsstudentene i Nedre Ila, og byr til fest etterpå. Fra klokken 20.00.

Lørdag

Lørdag er det eget arrangement på Nyhavna, som kalles navnet Hendelser på Nyhavna. Her blir det alt fra pole dance-kurs til konserter. Fra klokken 11.00.

Andersen & Gundersen i Ila har pop-up økoutsalg. Her er det mulig å hamstre inn alt fra økologiske kikerter til lokalbrent kaffe. Fra klokken 12.00.

Husker du Idol-Martine fra sesongen i 2013? Denne kvelden skal hun hun holde konsert på Kafé Skuret. Senere på kvelden blir det fest med The Gipsy Viking. Fra klokken 21.00

Her kan du spille shuffleboard i Trondheim

Søndag

Det er nok en gang duket for Bryggerekka Bruktmarked på søndag, men denne gangen med en litt annen vri. Jentene fra Carma har bestemt seg for å selge gamle skatter fra garderoben. Fra klokken 10.00.

Mer loppis? Café Ni Muser har loppis i bakgården der det selges både vintage, retro og second hand fra forskjellige land og tiår. Det starter klokken 12.00.

Den årlige Topp7 arrangeres på søndag. Målet er å gå på sju topper, som tilsvarer over 30 kilometer. Klarer du ikke sju, så er det også mulig å gå fem, tre eller også bare én topp om det frister mer.

Her er nyhetene på strømmetjenestene