Vi i trd.by-redaksjonen leser faktisk bøker. Av og til, i hvert fall. Den siste boka vi hadde gleden av å pløye igjennom var boka "Norges styggeste platecover", utgitt av Vendetta forlag. Platecover var jo en ekstra bonus man ikke får med dagens strømmetjenester. Uansett; her har vi plukket ut de trønderske høydepunktene. Nyyyt!

1. Brask og Bram - Gir seg ikke (1978): Hadde blant annet hiten "Æ kjeinne brura". Hun hadde IKKE blitt med i bilen på coveret...

2. Bugges Firo - Cadillac. Klassisk danseband fra 1967. Slo faktisk Åge Aleksandersen i trøndersk mesterskap i pop og rock i 1970! Ikke med coveret, da...

3. Firestones - "tiden er inne" (1977): Platetittel i anførselstegn og greier. Sweet...

4. Four Jets - Langspillplate 1977 (1977): DET er platenavnet sitt det!

5. Frank Aleksandersen - Krampe (1981). Det har bare kommet så syyykt mange kule platecover med folk fra Namsos. Eh...

6. Gluntan - Til hvem det måtte være (1973): Ja, de så faktisk slik ut.

7. The Kids - Norske jenter (1980): Egentlig synes vi at denne ikke passer i boka. Men smaken er som baken. Uansett: Legender. Og pelsen henger vel fortsatt med, Dag?!?

8. Pioneers - In a state of rock (1984): Puddelrock fra Midt-Norge. De vant ikke IKKE noen designpriser for dette coveret. Håper vi.

9. Playmates -Meet the playmates (1975): Noe så sjeldent som et jenteband fra Trondheim. Men det hjalp dessverre ikke på coveret.

10. Stein Ingebrigtsen - Stein Ingebrigtsen Band (1981). Nok et uslåelig platenavn. Namsosing som Wenche Myhre visstnok digga som bare det, selv om hun sikkert hatet coveret også.

11. TNT - Knights of the new thunder. Mest morsomt med dette er at plateselskapet i Japan faktisk VILLE ha dette coveret. Manga dudes, azz!

12. Arnsteins - Flygende teppe (1988): Deltok gjerne på dansebandcruise i Karibien. Men de reiste IKKE med dette teppet. Tror vi....

13. Naboens rockeband - Skarp swing (1976): Oæææææhhhh!

Og helt til slutt; coveret på boka om de stygge coverne. Yay or nay?

Følg trd.by på Facebook