Hva tenkte Jon Snow i den aller siste scenen av «Game of Thrones»?

Før Emmy-utdelingen fikk skuespiller Kit Harington spørsmål fra Hollywood Reporter om rollefigurens siste øyeblikk.

EW.com skriver at fansen har spekulert rundt sesongfinalen til den populære serien, der Snow, som har blitt sendt tilbake til Natteravnene, forlater Castle Black og satte kurs «beyond the Wall». Men hva skulle han? Skulle han legge ut på tokt? Skulle han bare rett og slett eskortere skrælingene? Eller forlot han nattens voktere for å bli en del av skrælingene og leve videre med dem?

Det viser seg at den siste teorien, som var den mest populær på internett, er den riktige.

- Det å se ham gå forbi «the Wall», tilbake til noe ekte og ærlig, sammen med folket han alltid har blitt fortalt at han tilhører - skrælingene - føltes for meg som om han endelig var fri, sa Harington.

- I stedet for å bli lenket og sendt til «the Wall», føltes det som om han ble satt fri. Det var en skikkelig fin avslutning. Selv om han hadde gjort forferdelige ting [som å drepe Daenerys], og selv om han hadde følt den smerten, var den virkelige avslutningen for han å bli løslatt.

Med andre ord - Jon Snow vendte ryggen til Westeros etter mye kriging og hjertesorg, og han snudde også ryggen til den selvoppofrelsen som kreves for å være en del av Natteravnene. Et eller annet sted der ute er nok Ygritte ganske fornøyd.