1. Love

I Netflix-serien Love møter vi den sosialt tilbakestående nerden Gus og den rappkjefta alkis-jenta Mickey som faller for hverandre.

Serien er skapt av blant andre Judd Apatow, og inneholder den samme type humoren du finner i filmene hans, som The 40 Year Old Virgin og Knocked Up.

Ikke banebrytendes, men lett fordøyelig underholdning.

Sesong 1 ligger ute på Netflix.

Lik trd.by på Facebook!

2. Master of None

Master of None, som også er å finne på Netflix, er skapt av Aziz Ansari som også spiller i hovedrollen som Dev, en up and coming skuespiller som prøver å finne lykken i New York.

Serien tar for seg hverdagslige ting som kjærlighet og familie, men takler også tema som feminisme og rasistiske stereotyper.

En fin miks av drama og komedie!

3. You're the Worst

Hva skjer når en misantropisk brite og ei selvdestruktiv ung kvinne bestemmer seg for å innlede et forhold på tross av at de begge er 100 prosent mot det, og nærmest innstilt på at det kommer til å gå ad undas?

Etter bare to sesonger så er det ikke lett å si, men en ting er sikkert og visst; humoristisk er det!

You're the Worst er spekket full av mørk humor og lowlife-karakterer. Noe for deg som foretrekker humor av den grove sorten.

Liker du «Suits» og «House of Cards»? Da vil du digge denne!

4. Togheterness

Nylig kom den triste nyheten at HBO-serien Togheterness har blitt kansellert etter bare to sesonger, på tross av all den gode kritikken den har fått.

Men det betyr vel ikke at du ikke kan nyte de første sesongene av denne herlige komiserien?

Togheterness tar for seg et gift par som må utvide husholdet sitt når en venn av familien og søsteren til kona flytter inn. Det blir det humor ut av!

Serien kan strømmes på HBONordic.

Deler du Netflix-konto med kjæresten? Da er du på vei mot et seriøst forhold