Liv Ullmann (77) er i ferd med å takke av etter en lang karriere som regissør og skuespiller.

Ifølge Nrk.no er regi-jobben på Nationaltheatrets oppsetning «Fortrolige samtaler», som nylig hadde premiere, hennes siste store jobb.

Da passer det seg å komme med noen avsløringer fra hennes mangeårige karriere.

Og det gjorde hun under et intervju med Anne Grosvold, som seher.no har gjengitt. Der avslører den trønderske skuespilleren at hun takket nei til en rolle i den megapopulære serien «Sex og singelliv».

- Jeg sa nei til «Sex og singelliv». Det var mot slutten i en av de siste episodene med skuespiller Mikhail Baryshnikov at jeg ble tilbudt en rolle. Han hadde vært gift før, og Sarah Jessica Parkers rollefigur skulle reise til Paris for å treffe denne kvinnen. Det er tull. Hun reiser til Paris også finner hun liksom meg, sa Ullmann under intervjuet, ifølge seher.no.

Liv Ullmann takket nei til disse populære damene. Foto: ntb scanpix

Det var ikke den eneste avsløringen Ullmann kom med under intervjuet. Hun forteller også at hun ble tilbudt om å spille George Clooneys elskerinne i den svært populære filmen Ocean's Eleven.

Men det var én ting som stoppet henne fra å takke ja til rollen.

- Du kan tenke deg da, når jeg går av flyet og de ser meg i virkeligheten... Dette sa jeg også nei til for å spare min egen forfengelighet, sa hun ifølge seher.no.

Har du glemt disse 90-talls-seriene?