Denne uka startet årets sesong av Paradise Hotel, og i år var det to trøndere med fra starten.

Det varte ikke lenge, i og med at Henriette Otervik røk ut av første episode, noe hun karakteriserte som meget flaut.

Dermed er det foreløpig bare stjørdalingen Jonas Malvik Ulseth som krydrer tv-serien med trønderske gloser. Og sokker i sandalene:

Lik trd.by på Facebook

- Litt overdrevet

Men er han virkelig så erke-trøndersk som han fremstår på TV-skjermen?

- Jeg er veldig trøndersk og old school, men kanskje ikke så kraftig som jeg blir presentert som i programmet. De drar litt på, sier Ulseth til trd.by.

Det virker som at trøndersk appellerer til folk, i hvert fall.

- Reaksjonene fra folk har vært jævlig bra! Karakteren Jonas har eksplodert veldig. Promo-videoen min har over 200 000 visninger på Facebook, og har flere tusen likes. Det er den mest sette deltaker-videoen i hele år, forteller Ulseth.

Og han har ikke noe negativt å si om oppholdet i Mexio.

- Det var veldig artig. En helt sinnsyk opplevelse. Du er ganske dum hvis du sier nei til en slik mulighet, sier Ulseth.

- Hvorfor meldte du deg på programmet?

- Jeg hadde en kompis som var med i fjor. Så tenkte jeg at det kom til å bli ti ganger så morsomt med meg i programmet. I tillegg ble jeg oppfordret av mange venner til å søke. Så da «gønna» jeg bare på, forteller han

- Vi har en flørt på gang

Jonas valgte bergenseren Imme Snarberg som sin partner i første episode, men ifølge seher.no, så skal han kommet enda bedre overens med en annen Paradise-deltaker: Lofot-jenta Nina Martnes.

- Vi har en flørt på gang ja, det må jo være lov å si, sier paret til seher.no.

Til trd.by bekrefter han at de har en flørt på gang, men ikke noe mer enn det.

- Det er ikke snakk om noe forhold og forelskelse der i gården. Det er veldig rart å leve så tett på hverandre, slik man gjør på Paradise Hotel, og man blir veldig glad i dem du er sammen med 24/7. Derfor er det herlig å ha kontakt med dem på utsiden også, sier han.

PARADISE-HENRIETTE: - Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort

«Ikke er kjerring»

Nina beskriver seg selv i programmet som en klassisk nordlending, som ikke lar seg pille på nesa. Hun elsker poker og skal visstnok ha en IQ på 129.

Hennes perfekte partner på hotellet beskriver hun som en gutt som «ikke er kjerring».

Da passer hun kanskje bra med Jonas?