Noen uker før premieren av HOC4 koker nettet av rykter, og her er noe av det som skrives rundt omkring. Se forøvrig Youtube-trailer i vinduet over, der Doug Stamper enten graver et fundament for fremtida eller kanskje graver ned Rachel, som han drepte sist sesong?

1. Frank Underwood og Claire blir sammen igjen

Om noen uker er de tilbake, Frank Underwood og (eks)kona Claire, som hovedpersoner i House of cards sesong 4. Foto: Netflix

Nei, det så ikke slik ut i sesong 3, men denne er vel åpenbar. Og dette er to mennesker vi vet gjør egentlig hva som helst for å overleve politisk og karrieremessig. Så selvsagt er dette en mulighet som serieskaperne vil gå inn i. Kanskje vi atter en gang får se de to sitte i vindusåpningen og røyke og småprate om å ta over verden?

2. Frank og kona Claire adopterer et barn

Fortsatt sammen? Og blir de foreldre? Foto: Netflix

I forbindelse med en valgkamp så er det helt klart viktig å fremstå så familievennlig som mulig. Og ifølge VineReport så skal det være slik at Frank og Claire finner tilbake igjen tross det famøse bruddet, og da er et barn viktig for å lykkes utad - selv om de to egentlig ikke lenger liker hverandre. En virkelig all-american familie er på trappene, altså.

3. Et yngre makt-par dukker opp

Selv om Frank og Claire blir sammen, så kan det likevel spøke for deres politiske suksess. Et yngre og like maktsultent par skal ifølge Eunews dukke opp på den politiske arenaen og delvis vippe Frank av tronen. Det skal være med på å gjenskape gløden mellom Frank og Claire, meldes det. Det er ikke kjent hvem som eventuelt spiller dette nye makt-paret.

4. Frank Underwood har et forhold til Neve Campbells karakter

Neve Campbell blir med i House of cards 4. Foto: EPA

Neve Campbell fra Skrik-filmene og andre serier skal bli sentral i år. Nettstedet Enstarz skriver at det ikke er kjent hva denne karakteren skal bety for serien, men hun er i alle fall trolig en viktig Capitol Hill-figur - altså noen med politisk tyngde. Så kanskje blir dette et forhold som ligner det Frank hadde med journalist og blogger Zoe Barnes (spilt av Kate Mara).

5. Serien vil kopiere den virkelige valgkampen i USA

Donald Trump - blir han på en eller annen måte viktig for House of cards 4? Foto: Christopher Aluka Berry / Reuters / NTB scanpix

Siden lanseringen kommer samtidig med at valgkampen i USA for alvor skyter fart, så skal det være meget aktuelt at både hendelser, politiske tema og kanskje karakterer fra det virkelige liv hentes inn i serien. Skal vi glede oss til en Donald Trump-variant, kanskje? Selv om en fantasi-Trump knapt kan matche den virkelige...

6. Gamle fiender kommer tilbake

Ecunews og andre melder at karakterer som Remy Danton (Mahershala Ali) og Jackie Sharp (Molly Parker) vil slå seg sammen for å ta rotta på spesielt Frank Underwood.

7. Frank blir drept

Kevin Spacey er tilbake i «House Of Cards» 4 om noen uker. Foto: Netflix/ Sony Pictures Television

Og sist, men slettes ikke minst av alle rykter: Frank Underwood blir drept i denne sesongen. Bakgrunnen for de ryktene er at Frank-karakteren dør i sesong tre av den engelske original-serien på BBC, og selv om Netflix sin versjon er langt fra denne, så kan det bety at det går mot slutten for vår politiske favoritt-skurk. Og for å si det sånn; det mangler ikke på folk som vil ha ham unna vei. Men når serien starter, så er det fortsatt liv i fyren. Se trailer her:

NB! Endelig dato for HOC4 er sagt å være 4.mars, mens tidligere var det sagt at 27.februar var lanseringsdatoen. Februar har som regel vært lanseringsmåneden for HOC, men det er altså mulig dette blir forandret nå.

Følg trd.by på Facebook