1. Mr. Robot

Dystert hackerdrama. Foto: HBO Nordic

Denne serien er allerede på sin andre sesong etter at den første ble en massiv suksess.

Serien handler om asosiale Elliot Alderson som jobber som IT-sikkerhetskonsulent på dagtid og vigilante-hacker på nattestid.

Ting blir komplisert når han blir kontaktet av hackergruppen fsociety som har store planer om å angripe det gigantiske selskapet E Corp, en av de største kliente til det samme datasikkerhetsfirmaet Elliot jobber for.

Me stor inspirasjon fra filmer som "Fight Club" og "Taxi Driver" er dette uten tvil en av de mest spennende seriene på TV om dagen.

Følg trd.by på Facebook

2. Vice Principals

Erkefiender som må jobbe sammen. Foto: HBO Nordic

I HBOs nye komiserie møter vi Neal Gamby og Lee Russell, to assisterende rektorer som forakter hverandre og som begge har øyet sitt på topp-stillingen da den nåværende rektoren trer av.

Da ingen av de ender opp i sjefsstolen og rektorstillingen går til den barske alenemoren Dr. Melinda Brown må de to rivalene slå seg sammen for å bekjempe henne.

I hovedrollene finner vi Danny McBride, som så si gjør en reprise av rollen sin som Kenny Powers fra "Eastbound & Down", og Walter Goggins, kjent fra blant annet "Justified", som her viser at han også er suveren på komedie.

Kjemien mellom McBride og Goggins er sylskarp!

Her er 5 serier du bør holde deg unna

3. The Night Of

The Night Of er kvalitet av ypperste klasse HBO gjør det igjen! Foto: HBO Nordic

Hva skjer når du blir med noen hjem for en one night stand og våkner opp og finner dem knivstukket ihjel? Det er nettop det som skjer med den pakistansk-amerikanske studenten Nasir "Naz" Khan i denne dystre miniserien.

Når Naz blir arrestert for mordet blir han fanget i rettsystemets spindelvev hvor alt fra advokater og politietterforskere til andre kriminelle prøver å manipulere han.

Hvem kan han stole på? Hvem har en agenda?

Dette er kvalitets-TV av ypperste klasse. HBO gjør det igjen!

Nedtur at du må vente ekstra lenge på «Game of Thrones»? Her er 6 serier du kan se i mellomtiden

4. Stranger Things

Den nye Netflix-serien skapt av Duffer-brødrene har fått masse oppmerksomhet og det er velfortjent!

En liten by hvor skumle ting begynner å skje, en avdanket alkoholisert sjeriff, skolebøller med sleipe sveiser, en hemmelig millitærbase, skumle men in black, et monster fra en annen dimensjon, ei lita jente med mystiske egenskaper og sist men ikke minst våre nerdete protagonister, en guttegjeng som freser rundt på syklene sine og prøver å redde dagen!.

Altså dette er så tungt inspirert av alt vi elsker fra 80-tallet at man nesten, bare nesten, kan kalle det ren plagiat.

Denne serien er rett og slett en greatest hits-samling av alle de beste 80-tallsfilmene.

Vokste du opp på filmer fra Stephen King, John Carpenter og Steven Spielberg så er det stor sjans for at du kommer til å elske denne serien.

Men her er det ikke bare mimring om de gode gamle dagene på gang. Takket være de fantastiske skuespillerprestasjonene og den fargefulle rollelisten så utvikler serien seg etterhvert til noe eget.

Noe vi liker veldig godt!

Og soundtracket er totally kick-ass!

Vi har en djevelsk seriehøst i vente