Det har vært en dramatisk uke på Paradise Hotel, og det hele eskalerte i torsdagens parseremoni.

På grunn av en tvist kunne ikke Jonas gå til sin faste partner, Nina, og han prøvde derfor lykken hos Malin. Avtalen var at han skulle stå bak henne, og Øystein skulle gå bak Nina.

Slik ble det ikke.

Følg trd.by på Facebook

- Utrolig lei meg

Øystein gikk til Malin, og da gikk det som det måtte gå. Jonas var på vei hjem fra hotellet.

- Jeg ble utrolig lei meg. Jeg hadde jobbet sinnssykt hardt for å komme meg videre, og har vært på hotellet siden dag én. Det hadde vært sinnssykt trist å ryke ut før finaleuka, sier Jonas.

Men det var ikke det verste med å være i den situasjonen, forteller han.

- Jeg så Nina ble veldig lei seg. Hun er ei sterk dame og det skal mye til at hun viser så mye følelser. Det tok jeg veldig hardt, jeg hadde mest lyst til å begynne å grine selv, sier trønderen.

Jonas og Nina er forresten kjærester: Derfor har Paradise-paret holdt forholdet skjult

- Fikk sjokk

I kveldens episode så det ut til at det var to personer som måtte sjekke ut. Den andre deltakeren som så ut til å måtte forlate Mexico, var Mikela. Men det er jo alltid en tvist i Paradise Hotel, og programleder Triana Iglesias kunne fortelle at det var bare én av dem som måtte pakke koffertene.

- Da fikk jeg sjokk. Jeg var så gira at jeg nesten fikk hjerteinfarkt, sier Jonas.

Og til slutt var det Jonas som trakk det lengste strået, på grunn av en hatt som han hadde fått tidligere i programmet.

- Det var seriøst den beste følelsen noensinne. Det er helt uvirkelig, sier han.

- Det blir skikkelig nervepirrende fremover. Finaleuka blir minst like hektisk med tårer og glede, så det er bare å følge med videre, legger han til.

PARADISE-MARTINE: - Jeg følte jeg ikke fikk en sjanse

- Skittent spill

I løpet av oppholdet sitt så har Jonas ofte blitt anklaget for å spille skittent av den andre alliansen inne på hotellet.

- Det irriterte meg ganske mye der og da, men jeg synes jeg og Nina blir bra fremstilt på TV. Det at de andre sender dritt om oss, får dem bare til å se enda dummere ut, mener Jonas.

Og én av hans argeste konkurrenter på hotellet, Carl Aksel, røk ut av konkurransen denne uka. Noe Jonas bidro sterkt med å få til.

- Det var jeg jævlig fornøyd med. Han har spilt dritskittent og løyet til alle, men han har gjort det sinnssykt bra, sier Jonas.

- Hvordan er forholdet mellom dere i dag?

- Jeg og Carl Aksel er gode venner i dag. Alle deltakerne er egentlig kjempegode venner. Vi vet jo at alle er gode personer utenfor hotellet, og man må bare akseptere at det som skjer på hotellet er et spill. Hvis noen har lyst til å spille skittent, så må de få lov til det.

Carl Aksel var til og med invitert i bursdagsfeiringen til Nina, som er Jonas kjæreste, i helga. Da var alt av intriger glemt.

- Det var en kjempebra feiring. Rent personlig så er jeg ikke så jævlig glad i musikken han lager, men det ble i hvert fall bra liv av det, sier Jonas.

NORTHUG INNRØMMER: Sa nei til Paradise Hotel

HENRIETTE RØK UT I FØRSTE EPISODE: - Det er flaut