Astrid S måtte i forrige uke avbryte konserten hun skulle ha på Stavernfestivalen etter å ha sunget kun en låt. Det ble først sagt at artisten hadde halsbetennelse, men hun måtte selv ut på Twitter for å presisere sykdommen.

Virus på stemmebåndet

"Er forresten verken halsbetennelse eller sykdom som jeg ser flere refererer til, men et aggressivt virus som har lagt seg på stemmebåndet", skrev artisten på sin Twitterprofil, samtidig som hun beklaget til alle de frammøtte på konserten.

- Det var tøft gjort av henne at hun stilte opp! Hun holdt på med lege og dampbad i forkant, for å få reddet opptredenen, og jeg og mange andre hadde gledet oss sånn. Hun gikk opp å prøvde, selv om hun nesten ikke hadde stemme, sa booking og arenaansvarlig for Stavernfestivalen, Roger Albin, til VG etter hendelsen.

Opptrer i Bergen

Onsdag denne uken reiser VG-lista til Bergen, og der en hun en av headlinerne. Flere fans har vært bekymret for at trønderen ikke skulle opptre. Nå ser det imidlertid ut til at hun får en rask comeback på scenen.

Lik trd.by på Facebook

- Astrid er på bedringens vei, og hun gleder seg veldig til konserten i Bergen, skriver manageren Silje Sjulstad i Universal Music.

Astrid S skal også til Trondheim i neste uke med VG-listas show.