Torsdag 21. januar

Strikkekino

Kino og strikking på samme tid? På torsdag kan du gjøre akkurat det. Foto: Shutterstock

Hva er vel bedre enn å sitte inne og strikke når snøen daler ned utenfor? På strikkekino får du se film og strikke samtidig! Greia med strikkekino er at de lar det være på litt belysning. Perfekt anledning til å møte andre strikkere også. Denne torsdagen viser de "En mann ved navn Ove" på Prinsen kino kl. 18.00.

Følg trd.by på Facebook

Språkkafé

Her kan du møte folk fra hele verden til en uformell samtale. Dra hit for å lære bedre norsk, eller for å møte andre fra rundt omkring i verden du kan lære nye språk av. På Ila Brannstasjon fra 18.00.

Fredag 22. januar

Litteraturkveld på Dokkhuset

Dokkhuset arrangerer litteraturkveld på fredag. Foto: Mattias C. Herzo

Møt tre litteraturkvinner med hver sin histore. Brit Bildøen forteller om sin siste roman “Sju dagar i august”. Her forteller hun om sorgen etter å ha mistet datteren sin på Utøya. Vigdis Hjorth er mest kjent for å prate om det pinlige, komiske og vonde i nåtiden, mens Ruth Lillegraven har to diktsamlinger. I samtale med Siv Gøril Brandtzæg fra kl 19.30.

Hvorfor ikke se Idol på fredag? Disse to skal imponere dommerne i Trondheim

Lørdag 23. januar

En hyllest til Elvis

På lørdag blir det en hyllest til The King of Rock 'N' Roll. Foto: Ntb Scanpix

8. januar ville verdens største artist fylt 80 år. Det sies at ingen artist har satt dypere spor enn Elvis. Dette skal nå markeres med tre av Norges beste tolkere av rock, country og blues. Alt foregår på Olavshallen kl. 20.30.

50 shades of Hansen

Nei, det er ikke Christian Grey du får møte, men stand-up-komiker Hans Morten Hansen. Hansen ble nominert til ”Komiprisen for beste Stand-Up” for sitt første soloshow. Det er mer enn skygger og nyanser som kommer til syne, ifølge beskrivelsen av showet. 19.00 starter det.

6 gode grunner til å se «The Hateful Eight» på kino

Møt en brygger

Hvis du har lyst til å møte en ekte brygger, bør du ta turen til Klostergården på lørdag. Foto: Shutterstock

Ølinteressert? På lørdag kan du møte bryggere fra hele Norge i en uformell setting. Her kan du stille spørsmål om alt du måtte lure på. Dete hele foregår på Klostergården fra kl. 14.00.

Snart kan du se denne trønderske skrekk-komedien på kino

Søndag 24. januar

Skitur i Bymarka

Nå som det endelig har kommet snø, passer vel ingenting bedre enn en skitur i Bymarka! Foto: Håvard Haugseth Jensen

Hvorfor ikke pakke med niste, spenne skiene og ta seg en tur på ski i Bymarka? Kommunen har ferdigstilt de nye lysløypene på Fjellsetermyra, så du kan velge å gå to km, tre km, fire km eller fem km.

The Tallest Man on Earth

Den svenske artisten Kristian Matsson besøker Trondheim og Byscenen. De fleste ble ordentlig kjent med han når han var på turné i Nord-Amerika med Bon Iver. Han har blant annet vært på Coachella, Roskilde og Sasquatch, og i 2011 gjestet han Pstereo for første gang. Året etter kom han ut med sitt tredje studioalbum "There’s No Leaving Now”. På søndag spiller han fra 21.15.

Vintage-loppis på Ni Muser

Prisløs under Bryggerekka Bruktmarked i vinter. Foto: Richard Sagen

Ni Muser åpner galleriet for Vintage, Secondhand og Redesign på søndag fra 12.00-16.00. Prisløs og flere selgere har med seg bruktskatter fra hele verden som du får mulighet til å kjøpe. I tillegg til klær vil det også bli salg av redesignede bærenett, bilder og sekker.